...kun on ihan tyytyvainen tahan ikuiseen tylsyyteen ja oleiluun. Kunhan olen. Enka edes muuta voisi. 

Yolla ei oikein taas vaihteeksi saanut nukuttua. Sitten alkoi ahdistamaan ja tuntumaan ikavalta. Tein niinkuin laakari kaski: nousin ylos ja aloin puuhailemaan jotain kivaa. On muuten vaikeaa keksia kivaa puuhattavaa yksin yolla kahdelta, kun mikaan ei huvita. Sitten mina vain kirjoitin. Ja nyt kun luin sen yollisen purkautumisen, niin en itsekaan usko lukemaani. Kasittamatonta skeidaa. Viela uskomattomampaa kuin yo-kirjoituksissa. Silloin kirjoitin muuten extreme-lajien vaarallisuudesta ja Aku Ankan suosiosta. Meilla oli varmasti vuosikymmenen paskimmat aiheet. Ylioppilastutkintolautakunnan arpajaisista sain L:n. Pilkut melkein oikeissa paikoissa ja pikkukivaa muka-tietavaa napertelya. Nakojaan sellainen niille riittaa. Tuli vaan mieleen, etta meidan vuosiluokkaa syrjittiin muutenkin. Englannin yo-kokeessa oli tiivistelma, joita opettajamme mukaan tunneilla ei kannattanut harjoitella, koska tiivistelma on vain "kerran 10 vuodessa" ja ei varmasti satu meidan kohdalle.

Ja sitten jaata luistinten alle. Sheffieldin sijaan Blackburniin, mutta valiako tolla. Aikapulan vuoksi. Hektinen aikatauluni nayttaa, etta kotona on oltava neljan tunnin paasta:

16:00 Chelsea-Liverpool

18:00 Barcelona-Atletico Madrid

19:30 Lazio-AC Milan

Ensimmaisen katson vain ja ainoastaan vahingonilon takia. Kumpi ikina haviaakaan olen iloinen, kunhan toinen vaan haviaa. Ja paastan merimiesnaurua. Toivon myos, etta molempien joukkueiden pelaajille tulee paljon epaonnistumisia ja mieluiten muutamia oikein noloja mokia.

Atleticolla nyt vaan on hieno nimi ja Lazio on oikein sopiva sunnuntaiseurauskohde kaltaiselleni natsille.

Toki toivon myos nakevani hienoa jalkapalloa.

Nine Inch Nails - Somewhat Damaged