Paa on rakaa taynna, silmia polttaa ja nukkumisesta ei tule mitaan. Onnistuin myoskin jarjestamaan muutaman minuutin sekasorron kalapuikkojen takia. Helpottaisi elamaa kovasti, jos laittaisi pellin niitten puikkojen alle. Jos tietaisi, missa palovaroitin sijaitsee. Jos ei olisi tallainen sählä. Jos vaan osaisi. Nyt sitten ollaan nalkaisia ja todetaan etta "enhan ma sita kalaa ennenkaan syonyt".

"Anonyymi 
13.04.2006 - 12:08
Kerrohan toki, mitä huonoa sun foo fightersissa on?"
 
No minapas kerron:
1. Keikkojen biisit ovat aina ennalta-arvattavissa. Koskaan ei mitaan yllatyksen tapaista. Sinkut soitetaan aina joka levylta. Jopa Learn To Fly, vaikka Grohl on monessa haastattelussa maininnut vihaavansa kyseista kappaletta. Eika suotta. Tama seikka ei tietenkaan kauheasti haittaa, koska niille keikoille ei liian_usein paase.
2. Learn To Fly.
3. One By One- albumi on todella heikko esitys lukuunottamatta muutamaa kappaletta.
4. Ns. a happy go lucky pop/rock band
5. Osa faneista ei osaa paastaa irti Nirvanasta. Eivat tajua, etta kyseessa on kaksi ihan eri bandia. Heidan mielestaan joka toinen biisi kertoo Kurt Cobainista. Which is somehow ridiculous. En ymmarra, miksi Grohl vasaisi kappaleita 12 vuotta sitten kuolleesta ex-bandikaveristaan, jonka kanssa oli kaiken lisaksi aika huonoissa valeissa. Friend Of A Friend on ainoa biisi, joka minun ajatuksissani yhdistyy Cobainiin.
6. Pelkaan, etta seuraava albumi on enemman In Your Honoria kuin The Colour And The Shapea.  
 
Aurinko kavi taalla tanaan. Viipyi n. 15 sekuntia.
 
FC United of Manchester varmisti eilen liiganousun vajaan 3 000 katsojan edessa. Enaa kahdeksan askelta Valioliigaan. Mielenkiintoista nahda, kuinka monena perakkaisena vuotena sarjanousu onnistuu. Eikohan tuonne alempaan conferenceen mene aika helposti.