Pihalla on niin markaa, etta en keksi mitaan syyta poistua sisatiloista tanaankaan.

"You never call people by their names." Tallaista ihmeteltiin tunti sitten. En kutsukaan. Minuun ei istu taman brittien tapa lisata henkilon nimi lahes jokaisen lauseen loppuun, vaikka paikalla ei olisikaan ketaan kolmatta osapuolta. "Good morning, Dave." "Are you coming, Andy." "It was waste of time, you know, Jack." Se vaan kuulostaa korvaani samalta kuin aikuinen puhuisi alle kouluikaiselle: "Mennaan nyt, Severi."

Mutta enhan mina ymmarra montaa muutakaan asiaa. Kuten etta home ei ole mitaan vakavaa, vaan pieni juttu, jota nyt on vahan siella sun taalla. Ei siita kannata mitaan stressia ottaa. Ja kokolattiamatotkin on sita varten, etta saastyy siivoamiselta, jos jotain nestetta kaatuu lattialle. Kylla se olut siihen imeytyy.

Soin aamupalaksi kolme, vai nelja, ei pysty muistamaan, jaateloa. Tuli kylma. Laitoin patongin uuniin ja poltin sen. Nyt ei ole enaa mitaan syotavaa.

Kovasti mainostin, etta SM-liigan pudotuspeleja en aio seurata millaan tasolla. Hyvin olen onnistunutkin, mutta tanaan vakisin hyppasi silmille otsikko YLE:n sivuilta. Etta jos nyt noista neljasta valita pitaa, niin mieluiten Porin Assat. Sitten HPK, mutta tuskinpa vaan, jonkunhan se pronssikin on saatava. HIFK todella nihkeasti ja vasten tahtoani, mutta Karppia "mieluummin" kuitenkin.

Futisfoorumikin pukkaa critical erroria.