Hiphei, Britannian viralliset tyhjapaat (= big brotheristit) ovat taas vauhdissa. Tokihan tata kulttuuritekoa on taas ollut pakko se vuosittainen kaksi jaksoa katsoa. Tahan asti opittua:

Shabbaz, 37, on syntyperaltaan pakistanilainen. Alkoholia ihmiskunnan tuohoajana pitava vekkuli on ollut tyoton siita lahtien, kun lopetti koulun, mika tapahtui 16-vuotiaana. Shabbaz on homomuslimi. Ja muistaa myos tuoda sen esille joka toisessa lauseessa: "But I'm a gay muslim!!". Eli kerjaa verta nenastaan. Voipi kaveri muutaman pahoinpitelyn kokea talosta poistuttuaan, maan pakiyhteiso kun ei valttamatta taputtele paata. Shabbaz pyytelee koko ajan kaytostaan anteeksi, itkeskelee (niin homot aina?) ja valvoo oita siivoten muiden sotkuja. Puhuu itselleen taukoamatta. Fanittaa Kylie Minogueta ja tykkaa kutomisesta.

Lea, 35, on kayttanyt kauneusleikkauksiin £35,000. Ainakin kasvojen leikkaukset ovat menneet perseelleen, sen verran kammottava ja epaluonnollinen ilmestys. Yleyden aihe: "I've got the largest breast implants in Britain!"

Nikki, 24, ensitoikseen kertoi omaavansa silikonitissit seka olevansa talossa herattaakseen rikkaiden ja kuuluisien miesten huomion. "My dream is to marry a Premiership footballer."

Glyn, 18, on kymrinkielta aidinkielenaan puhuva walesilainen, jonka englanti on jarkyttavan huonoa ottaen huomioon, etta elanyt koko ikansa Walesissa. Uskoo vartalonsa olevan "the closest example to perfection". Sanoi inhoavansa kaikkia elaimia ja olevansa varma, etta myos ne inhoavat hanta. (ei kai keksinyt mitaan teinimpaa?) "I want to do BB to get nationwide attention and show off my sexy body to millions."

George, 19, on viela aavistuksen enemman "kappa slapper" kuin Glyn. Chelseassa kasvanut posh perheen kultalusikkaporsas on taydellinen kusipaa, jolla on jotain yhteyksia Britannian kuningasperheeseen. "My perfect day would be driving a fast car."

Mikey, 22, inhoaa rumia ihmisia. Motto: "My penis controls my brain."

Dawn, 38, ei pida ihmisista eika halua kaveerata kenenkaan kanssa. (Jengiin on siis saatu edes yksi yhden fiksun mielipiteen omaava.)

Bonnien, 20, tavoite elamassa on olla kuuluisampi kuin Madonna. "I'm a real mummy's girl who has no bad habits apart from putting my hands down my trousers a lot."

Lisa, 27, on kiinalaisten vanhempien Englannissa syntynyt ketjupolttaja, jonka aani on naisellisen karhea ja matala. Ainoa lause, jonka Lisa saa ulkoistettua on "*savut sisaan* Are you *rykaisy* alright? *savut ulos*"

Richard on tayttamassa talon toisen kiintiohomon paikkaa. Kayttaa kireita hihattomia paitoja. Tietenkin.

Seka muutama muu, joista ei kai sitten mitaan ole paahan jaanyt.

Vaikka kylla mullekin se £100,000 kelpaisi.