Kuljen toissa korvatulpat korvissa, koska en halua kuulla musiikkiia, josta 85 prosenttia on joko kuraa, sietamatonta, arsyttavaa tai huonoa. Minimoidakseni hairiot kirjoitin tussilla tyopaidan "ASK ME"- tekstin eteen DON'T. Eika kukaan ole kysynyt. Tai en ole kuullut. Se riittaa. Kun paasen toista kotiin, makaan sangylla ja kuuntelen musiikkia. Oikeastaan se vaan lipuu ohi. 6-8 tuntia joka paiva. Eika edes tunnu silta, etten tekisi mitaan. Entryn lopussa aion tehda muuten Ehka Maailman Kauneimpia (=hynsyimmat) Biiseja -listan. Pysykaa housuissanne. Ostin muuten tanaan kahdet jarrusukat. Hyvin jarruttaa.

Joku yo sitten oli murtovarkaita. Pari kannettavaa, kamera, kaksi kannykkaa (joista mikaan ei minun omaisuutta). Ja me nukuttiin kuin somat porsaat veijareiden haaraillessa kerrosta alempana. Alkaa te, rakkaat lukijani, jattako avainta lukkoon, jos avaimenreika on sellaista vanhanaikaista mallia, jossa reika menee koko oven lapi ja sen avaimen saa tyonnettya lattialle ja otettua ulos kissaluukun kautta. Minun mielestani ne rosmot nakivat kovasti vaivaa. Etuovi kun on kuitenkin aina lukitsematon. Olisivat vaan reilusti kavelleet sisaan etuoven kautta eika mitaan epamaaraista haarailya takapihalla. Jos ihan tosissaan, niin vahan kylmaa, etta tyypit tuollalailla epareilusti tunkeutuu MINUN kotiini. Ja viela samaan aikaan kun MINA olen samaisessa kampassa nukkumassa. Paskiaiset. Olisvat menneet naapuriin. Pollisit olivat pitkia ja hyvannakoisia. Mina nousuhumalassa vaadin saada kokeilla luotiliiveja. Sain. Mutta ei se ollut yhtaan kivaa. Kyselin ja kommentoin myos varsin paljon ja ehka vahan havettaisi, jos niita pitaisi viela nahda. Vahan ihmetyttaa, etta poliisilla on niinkin paljon aikaa tuhlattavana mitattomiin murtovarkauksiin. Ensin yolla ne olivat taalla melken kaksi tuntia. Osasivat paikalle kamppiksen auton halyttimen kautta. On tamakin eraanlaista... kukaan meista ei nakojaan reagoinut halytykseen edes sen verran, etta olisi vaivautunut vilkaisemaan ikkunasta. Sen sijaan pieni koputus oveen heratti kaikki. Eniweis, parin paivan paasta poliisisedat tuli uudestaan. Ja silloinkin ne oli pari tuntia. Luulisi etta niillakin olisi muuta tekemista. Tarjosin muuten teeta. Ja sita viiniakin, mutta ei ne ottaneet.

Ja arsyttaa, kun aloitan lauseet sanalla ja.

Tuntuu ihan ookoolta. Ei ole ollut pohjakosketuspaivia aika pitkaan aikaan. Huonoja paivia kylla. Hyvia ei yhtaan, mutta ei se haittaa niin kauan kun ei tarvi tarpoa paa pinnan alla. Mikaan ei liiemmin ahdista niin paljoa, ettei pystyisi olemaan. Tulkinnasta riippuen tama voi olla myos huono merkki. "Mita valia." Mina vain olen. Olen.

Kasparov. Piti ihan muutamaan otteeseen tuskastua. Kazakstanista on pakko lahtea kolmen pisteen kanssa. On vaan. Haluan mielenrauhan.

On talle paivalle toki tuoppejakin liittyen jalkapalloon. Skotlanti. Oih, ihan piti ilahtua, kun tulos osui silmiin. Ranska nyt vaan on typera joukkue ja Skotlannissahan kaikki on paremmin. Toinen tuoppi lahtee Makedonialle. BBC:n selostaja oli kypsya saamattomuuteen. Makedonialaiset oli pienia, tummia ja sopoja. Olisi vaadittu kaksi makedonialaista saavuttamaan Crouchin pituuden. Kolmas tuoppi bulgaareille. Ainoastaan Hollannin tasoitusmaali harmittaa. Isoin tuoppi kuitenkin FC Viikingeille. Hinoa.

Juuttien sukeltelu P-Irlantia vastaan oli kuvottavaa. Mista lahtien Tanska on tuollalailla pelannut? Kysynpa vaan.

Ehkapa Maailman Kauneimpia Biiseja, in no particular order (tallaista on mahdoton tehda absoluuttisena totuutena, koska se riippuu niin paljon hetkesta, mielialasta, ymparistosta ja sukkien varista, mika on kaunista ja kuinka kaunista. Tama on myos aika epareilua niita biiseja kohtaan, jotka ei vain juuri nyt muistu mieleen, mutta huomenna tai ensi vuonna saattavat jostain yllattaen hyokata):

Metallica: Nothing Else Matters

Smashing Pumpkins: Tonight, Tonight

Guns n' Roses: Don't Cry

R.E.M.: Everybody Hurts Tietylla tavalla tama on ehka se kaikkein kaunein. Mutta sekin on suhteellista. Ero kauniin ja imelan valilla on hiuksenhieno. Tassa on onnistuttu pysymaan oikealla puolella. Kaunis. Kertakaikkiaan. Jossain valtaisassa itsesaaliaallossa tata kappaletta ei ole suotavaa kuulla edes vahingossa.

Queen: Who Wants To Live Forever Varsinkin laskuhumalan herkassa tilassa aamuyolla kun on kavellyt yksin kotiin viihdeillan jalkeen ja elama tuntuu jotenkin suurelta.

Manic Street Preachers: The Everlasting

Nirvana: Something In The Way Viimeistaan puolivalissa sello(je)n voimistuessa, alkaa kylmat vareet vaijymaan. Riipiva. Jos minulle olisi valia, kuinka minut haudataan ja mita hautajaisissani soitetaan, niin valitsisin taman kappaleen soitettavaksi siina vaiheessa, kun tuhkani heivataan mereen.

Guns n' Roses: November Rain Melkein vakavoituu, kun taman kuulee. Varsinkin tahan aikaan vuodesta.

Manic Street Preachers: Motorcycle Emptiness En oikein osaa suhtautua tahan kappaleeseen jarkevasti. Se elaa jossain ihan omassa ulottuvuudessaan. Hypnotisoiva ja ehka ylipitkakin jarkale. Jos ajaisin autoa ja tama kajahtaisi amyreista, joutuisin varmaan pysahtymaan tien reunaan liikenneturvallisuuden nimissa. Lyriikatkin kuulostaa hienolta, vaikka niissa ei olekaan yhtaan mitaan jarkea. James Dean Bradfield <3

The Who: Behind Blue Eyes

Goo Goo Dolls: Iris Kaunein puhdas pop-biisi.

Foo Fighters: Everlong Tata kuunnellaan vain yksin. Jos on joku lasna ja Everlong tarjoillaan puskista, vaihtuu kanava tai skipataan kappale. As simple as that. Keikalta en sentaan pois lahtenyt. Siella se oli ihan sama. Kukaan huomaa mitaan.

Nuo kun kuuntelisi putkeen voisi paluuta normitilaan joutua odottelemaan.

Ettei mene liian hynsyksi, niin ajattelin kertoa pari eritejuttua liittyen rakatautiin, mutta taidan kuitenkin jattaa valiin. Koska en ole inha ihminen. Tai olen, mutta ei sitakaan tarvi kaikille kertoa. Myos suoraan maitopurkista, oikeastaan pullosta, juominen on inhaa. Teen sita salaa ja samalla toivon, etta kukaan kamppiksista ei samaa harrasta. Ehka kuolisin inhotuksesta, jos tietaisin jonkun kamppiksistani juoneen suoraan samasta maitopullosta, jonka sisaltoa itse nautin. Nain muuten maitoauton taannoin. Olen luullut, etta niita on vain maaseudulla ja vanhoissa leffoissa. Haluaisin etta se kavisi meillakin. En kuitenkaan tieda, mista maitoauton voi tilata.

The Ramones - Teenage Lobotomy