Ostin inkkaripuvun. Koko on 9-10 vuotta, mutta kunnon inkkarilla onkin lyhyet housut ja halkioin valjennetty ylaosa. Paahine on kaikkein hienoin. Ja mukana tuli jouskari nuolineen! Sellainen ihan pieni ja muovinen, mutta mina ole itsekin pieni ja muovinen ja elan muovielamaa. Intiaaninimeni on Shitting Sunflower.

On tama maailma mennyt kummalliseksi. Vanhoina hyvina aikoina, eli keskiajalla, hirttajaiset oli koko kansan huvia: "Varsinkin entisaikain Englannissa on hirtettävien hitaaseen ja tuskalliseen menehtymiseen kiinnitetty paljon huomiota käyttämällä esimerkiksi lyhyttä pudotusta, tiukkoja solmuja ja karkeita köysiä. Silloin hirtettävä potki, sätki ja kamppaili jopa puoli tuntia ennen kuolemaansa. Varsinkin naisten hirttäminen keräsi suuren yleisön. Teloituspaikalla ihmisjoukoille olutta ja muuta kaupittelevilta perittiin vero, jonka tuotosta pyöveli sai osuutensa. Siten hänellä oli motivaatiota järjestää näyttävä teloitus." (via Wikipedia tietenkin) Mutta enta nykyaan, pah, aamunkoitteessa jossain hikisessa toimistossa salaa. Ja isolla pudotuksella, jotta varmasti menee heti niskat nurin. Siina ei varmaan paljoa ehdi rimpuilla, korahtaa ehka. Kaltaiseni ihmishylkiot vaativat sosiaalipornoa! Siella se Saddam-veijari nyt kirmaa paratiisissa ikuisten neitsyiden kanssa. Kylla sita varmaan kelpaa.

Yksi iranilaisistani kertoi, etta heidan armollisessa synnyinmaassaan minut olisi kivitetty kuoliaaksi ainakin kolmen eri rikoksen takia: alkoholin nauttiminen oman kodin ulkopuolella, jumalanpilkka ja haureus. Ihan vekkulia olisi siis elama siella. Aika pahis olen.

Olisi vakavaa uskontoasiaa muuten. Paahani sulkaiseen palkahti, etta mita kristinuskon mukaan kuoleman jalkeen tapahtuu. Siis olen luullut, etta jonain kauniina paivana Jesse saapuu takaisin tanne maapallolle tuomitsemaan elavat ja kuolleet. Etta siihen asti kuolleet vaan venttaa jonkinlaisessa valitilassa. Sitten Jesse ohjailee helvettiin ja taivaaseen heratettyaan ensin ne kuolleet. Siis sina tuomiopaivana. Mutta nyt minulle sanottiin, etta jokainen tuomitaan oman kuolemansa jalkeen. Ei siis ole mitaan odottelua yhteiseen tuomiopaivaan, vaan jokainen parka joutuu ihan ypoyksin tilille teoistaan. yritin googlettaa, mutta kun ei niista teksteista saanut tallalailla selvinpain yhtaan mitaan tolkkua. On se vaan helppoa uskonnottomalle. Saa vaan lakata olemasta, eika tarvi miettia mihin tuleen tassa viela joutuu. Ai niin, loysin ma siina googleilussa jotain perin hauskaakin: "Muinaissuomalaisilla vainaja jatkoi elämäänsä kuoleman jälkeen Tuonelassa tai Manalassa." (lahdetta en muista/loyda.) Ihana perisuomalainen peruspessimistinen ajattelutapa: vaihtoehtoina Tuonela ja Manala. Valitse parempi. Hiphei.

Vuosikin uhkaa loppua. (Kyllapas tama nyt lahti ronsyilemaan. Nappaimet kuluu.) Sita vuoden vaihdetta varten (kaikkea ihmiset kanssa juhlii) minut viedaan johonkin, mutta kukaan ei kerro mihin. Pitaa siis ottaa varman paalle ja olla jo kotoa lahtiessa humalassa. Tahan valiin voisi myos veikata jotain onnettomuuslukuja uuden vuoden juhlinnoissa Suomessa. Kuinka monta sokeutuu rakettien kanssa pelatessa? (vrt kuinka monta hukkuu juhannuksena?) Vahan veikkaan, etta moni sahlari pommittaa itseaan tai kavereita. Lammin saa houkuttelee ostamaan paljon raketteja, kun kerrankin niita tarkenee ampua. Ja lumettomuuden takia kaytetaan lahtotelineena hangen sijaan pulloja ja muita viritelmia. Kuulostaa hyvalta yhdistelmalta. Itse en aio ulkona varjotella rakettien takia. Ei niita taalla edes harrasteta samalla mittakaavalla kuin Suomessa. Joskus vuonna sirppi ja vasara, silloin kun alkuperaisia turvatulilangattomia kiinareitakin sai viela, mummolassa -30 asteen lammossa sormet paljaina viskottiin niita hiton kiinalaisia, ja muita aasialaisia, satamaarin menemaan. Siis minka helvetin takia? Kahden minuutin valein sisalle lammittelemaan ja sitten takasin ulos, vaikka sormet oli viela syvajaassa. Monta tuntia tuotakin jaksettiin. Ja hei, kylla mina silloin jo ainakin 15-vuotias olin... Seuraavana paivana veetutti, kun niita roskia kerattiin puoli paivaa.

Pitaa lopettaa ennen kuin menee ihan epanormaalin pitkaksi.

No, tunnustetaan yksi ihastus viela: Moritz Volz. Sopo ja kaikkea. Saksastakin.

Manic Street Preachers - If You Tolerate This Your Children Will Be Next

1. Man Utd 53
2. Chelsea 47
(punainen toukokuu...)