Mita lahemmaksi joulu tulee, sita vittumaisemmiksi asiakkaat toissa muuttuvat. Eika ne edes tajua, etta sulkemisaika on aika, jolloin liikkeesta ajetaan ulos. Eika suinkaan niin, etta jos sisaan ehtii ennen sulkemista, niin sitten siella voi notkua sen 15 minuuttia yli sulkemisajan. Arsyttavaa. Tulkaa ajoissa saatana. Ja ne tiuskii, kuinka serkunvaimonsiskolle ei loyda mitaan joululahjaa. Heti kun saadaan haadettya asiakkaat ulos kuunnellaan levyja, joita ei ole viela julkaistu. Jotain hyvaakin. Palkkioksi o(s)tan itselleni Beach Boysin kolmen levyn The Platinum Collectionin lahtiessani. Wouldn't it be nice.

Viikingin (aka Islantilaishenkilo) ja Turskapapin (aka Norjalainen Jeesus) kanssa nauretaan pubissa ruotsalaisille ja ihmetellaan, eiko ne oikeasti ymmara olevansa jotenkin alemmalla tasolla. Vain tanskalainen puuttuu joukosta kertomasta muka-hauskuuksia. En tietaakseni tunne ketaan tanskalaista taalla. Harmi.

Ostin kaksi virallista valioliigajalkapalloa. Tuossa ne nyt komeilee. Eipa niille kayttoa ole, mutta jalkapallot on hyva sisustuselementti. Ja kavin toki tuossa kadulla niita sen verra ulkoiluttamassa, etta ehdin kerata kateellisten (pikku)poikien ringin ymparille. Sitten kerasin pallot talteen ja hidastellen poistuin paikalta. Tuo keltalila on kylla aivan uskomattoman ruma.

Ulster Bankin George Best £5- setelin metsastaminen alkaa olemaan hermoja raastavaa puuhaa. Jos niita on miljoona painettu, niin ei luulisi olevan nain vaikeaa. Alan olla valmis maksamaan pelottavan paljon viiden punnan setelista.

284935.jpg  

BBC:n Planet Earth on kasittamattoman mahtava ja koukuttava luontodokkarisarja. En ole koskaan nahnyt vastaavaa tuolla saralla. Harmi vain, etta sarja loppuu kohta. Onneksi viisi ensimmaista jaksoa on jo saatavina DVD:lla. Huikea kertakaikkiaan.

Olisi kivaa, jos joskus voisi halutessaan vaan lakata olemasta. Pariksi paivaksi. Tulipa mieleen. Sitten nukkumaan, lapsi pieni.

Gorky's Zygotic Mynci - Poodle Rockin'

paatin vihata tata biisia kuulleessani ekan kerran. arsyttava. hyi hitto. nyt koukutikoukuti. mutta ei kerrota kellekaan.