Vaikka nyt itse kehunkin, niin olen kylla aika hemmetin hyva asioiden lykkaamisessa. Tanaan on ihan pakko kayda pankissa. Mieluiten myos postissa, mutta sita voi viela siirtaa tuonnemmaksi.

Andyn kanssa pelaamaan tennista, myohemmin Magdan kanssa leffaan ja sitten Marcin ja Seelannin kanssa sille yhdelle. Tama paiva on kaantymassa niin sosiaaliseksi, etta huomenna voikin sitten viettaa kahdenkeskeista laatuaikaa tietokoneen kanssa.

Uutisista paatellen torstain lumipeite oli koko maan kattava. Manchesteriin ei kuitenkaan suotu ensimmaistakaan hiutaletta, mutta se on sivuseikka. Vaikka mina ymmarrankin, etta lumen kanssa selviamiseen ei kannata investoida miljoonia esim. aurauskaluston ja talvirenkaiden muodossa, jos niita lumipaivia on yksi tai kaksi vuodessa, niin kuitenkin vahan hymyilyttaa, kuinka vuosittainen lumentulo aina yllattaa britit. Ihan niin kuin se ei tapahtuisi joka vuosi. Kauhea hardelli ja seli-seli. Toisaalta, yllattaahan talvi autoiljat Suomessakin. Joka talvi. ITV:n uutisissa sanottiin, etta Britannialla vain ei ole vaadittavaa infrastruktuuria lumen kanssa selviamiseen, toisin kuin esim. Kanadalla ja Suomella. Hauskaa tassa on se, etta viela viime vuonna uutisissa toitotettiin, etta edes lumimailla ei ole resursseja selvita tallaisesta lumentulosta (ja sita lunta taisi silloin tulla viisi senttia yossa...), ja esimerkkeina mainittiin Kanada ja Ruotsi. No ei tietenkaan esim. Kanadassa selvita lumen kanssa muuta kuin ihan helvetin monta kuukautta joka jumalan vuosi.

Alle +5 asteen lampotila on hyva syy ajaa koko yhteiskunnan toiminta alas, ei siihen tarvita edes lunta. Ei ihmista ole tarkoitettu elamaan tallaisissa lampotiloissa.

We Are Scientists - Inaction