Onnistuin nukahtamaan leffassa. Mina, joka en pysty nukkumaan lentokoneessa tai junassa. En itseasiassa edes lentokentalla, vaikka varsinkin Stanstedilla sita on tullut liian monta kertaa yritettya. Ja joka kerta vannon, etta ei enaa koskaan. Mutta niinpa vaan taidan taas ensi kuussa tuskailla yon lapi Stanstedilla, kelloa tuijottaen. Niin siita leffasta. Ei kai se sitten kauhean hyva ollut. The Hills Have Eyes 2. Vasahdin apaut niilla main kun se kersantti ammuttiin. Kamppis A vaitti, etta oli parempi kuin ykkonen. Enpa tieda pitaisiko uskoa. Meille kun tuli kamala riita matkalla leffaan (josta johtuen menin nelja rivia taaemmaksi istumaan kuin A). Eli A luultavasti vain vittuillakseen vaittaa, etta oli ihan ok. Riita tuli muuten bussilipuista ja council taxin maksamisesta. Jalkimmainen on ihan jarisyttavan iso. Ei oikein tiedeta, mita tehda.

Olin eilen kaupungilla iranilaishevareitteni S:n ja K:n kanssa. Oltiin kiskomassa seinasta rahaa, kun joku jannu tuli aani varisten kiskomaan K:ta hihasta. "Ootko sa Metallican Kirk Hammett?" Iranilaishevarini K, jota olen luonnehtinut sanoilla yksinkertainen ja vahan hidas, oli kerrankin matkassa ja vastasi myontavasti. Siina he sitten tohkeissaan rupattelivat Metallicasta. Lopussa viela Jannu halusi samaan kuvaan. Mina ja S jouduttiin vahan huulta puremaan. Ei tassa muuta, mutta K on 16 vuotta nuorempi kuin Hammett. K on persialainen, Hammett valkoinen jenkki. K:lla on myos huomattava ei-englantia aidinkielenaan puhuvan ihmisen korostus. K on varmaan 15 senttia pidempi ja 20 kiloa painavampi kuin piskuinen Hammett. Mutta hei! Molemmilla on pitka tukka. Vaikka K:lla on hiuksia kaksi kertaa enemman ja paljon tummemmat. Ehka tuollainen vedattaminen oli vahan ilkeaa. Varsinkin kun Jannu oli ihan inotpiukeena. Mutta jos teki yhden ihmisen onnelliseksi, niin valiako tuolla. Ja meilla on kylla ollut asian tiimoilta hauskaa.

Niin joo! Batistuta teki eilen oharit! Pah, kukaan ei ole koskaan kohdellut minua tallalailla : P

Iskakaan ei ole enaa teholla. Minua kylla vahan, oikeastaan aika paljonkin, jarkytti, kuinka huonossa hapessa se on ollut leikkauksen jalkeen. (Tai eikohan hengityskoneen happi ole ihan hyvalaatuista, ehhehhee.) Jotenkin naiivina ja/tai saatanan tyhmana oletin, etta silla olisi kurkku kipea ja ei pysty nielemaan eika puhumaan. Mutta etta se ei ole viela pystynyt edes kirjoittamaan. Tai etta se ei tunnistanut aitia leikkausta seuraavana paivana. Sita kylla pidettiin nukutuksessa yli vuorokausi leikkauksen jalkeen ja noin pitkasta nukutuksesta kestaa kai jonkun aikaa toipua, mutta en osannut ajatella etukateen. Onneksi en ole siella. Olen juuri se, joka pillittaisi tauotta, vaikka ei ole mitaan syyta. Painvastoin, leikkaus kuulemma meni hyvin. Tanaan iska oli aidin mukaan jo jaksanut hymyillakin. Morfiinin voimalla tosin, mutta kuitenkin.

The Beach Boys - California Dreaming