Tulin toista kotiin ysin pintaan. Painelin suihkuun jo valmiiksi pahalla paalla. Ei lamminta vetta. Aloitin raivoisan valituksen, kuinka Britanniassa (tai ainakin Englannissa, muista osista en tieda mitaan) yhtaan minkaan toimimiseen ei voi luottaa. Kuinka perkeleen vaikeaa on saada lamminta vetta aina halutessa. Mika helvetti siina on, etta kaikki veteen (ja kaasuun) liittyva on niin pirun vaikeaa. Mika taman maan ammattikouluja riivaa. Miksi taalla ei osata mitaan. Kamppikset tietenkin saivat taman purkauksen osakseen. Lahdin kylpytakin liepeet paukkuen huoneeseeni mokottamaan. Viiden minuutin kuluttua alkoi kuulumaan aania kylpparista ja komerosta, jossa sijaitsee pelottava kuumavesisailio. En ole viela koskaan tohtinut avata sen kaapin ovea. Kuulin myos varsin hyvin seuraavan:  

A: En kesta, jos se on taas koko viikonlopun tallanen.
D: Jumala, auta meita.
A: Vittu kun saa olla koko ajan varpaillaan ja tuntea syyllisyytta siita, jos joku ei toimi tai aiheuttaa NEIDILLE hankaluuksia.
D: Kuinka kukaan voi olla niin "moody". (en kuollaksenikaan keksinyt tahan tilanteeseen hyvaa suomennosta sanalle moody...)
A: Siita oikeen leviaa paha karma ja viha kaikkia kohtaan. En halua taas sellasta viikonloppua. Se on kauheaa.
J: Olis sittenkin pitanyt menna isan luo.
------------------
A: No mee nyt helvetti leikkimaan silla lampimalla vedella, ja pliiis, ala tuu alakertaan noin vittumaisella tuulella.

Minun valokuvaustietokonekemistit taipuu tiukan paikan tullen siis putkimiehiksi. Ihania <3 Monen viikonloppu on pelastettu. Nyt voin taas iloisena sosialisoitua kuulokkeet paassa tietokoneella. Pyysin juuri messengerin valityksella kahden metrin paassa omalla koneellaan sosialisoituvaa Kamppis J:ta hakemaan Fantaa jaakaapista. Meni heti. Se onkin kiltti. A olisi nayttanyt keskaria tai heittanyt cd-levylla takaraivoon. D olisi sanonut "woman, get me a beer." 

Tassa postauksessa myos virallisesti toivotaan Schalke 04:n voittavan Saksan jalkapallomestaruuden.

Foo Fighters - In Your Honor (Dave Gorhl on ehka maailman ihanin.)