Olen hieman huolestuneena seurannut lampotiloja Suomessa. Ehdin jo miettia, mihin sen talvitakin (joka kai Suomessa olisi lahinna valikausitakki) laitoin. Jonkun komeron perimmaiseen ja pimeimpaan nurkkaan luultavasti. Nyt kuitenkin nayttaa silta, etta ehka juuri ja juuri tarkenen ilman paksumpaa takkia. Vaikka on tassa kai sellainenkin mahdollisuus, etta sataa jotain lumen kaltaista ihan vain minun kiusaksi. Saalla on viikko aikaa lammeta.

Huoleni ovat kovin mitattomia. Toivon kovasti, niin kovasti kuin nyt vain tuntemattomien puolesta voi toivoa, etta Madeleine loytyy elossa ja vahingoittumattomana ja paasee aitin, isin, siskon ja veljen luo.

Olen aika huono seuraamaan suomalaisia medioita, mikali HJK:n nettisivuja ja Futisforumia ei lasketa. Olen nyt yrittanyt vahan kunnostautua asian suhteen. Euroviisuteuroviisuteuroviisuteuroviisuteuroviisut... *tuskan parahdus* Kai tassa joutuu pikkuhiljaa nielemaan sen faktan, etta euroviisut on Suomessa ihan seitanan kova juttu. *mutinaa huonosta koko kansan laajuisesta itsetunnosta ja surkeasta kansallisidentiteetista* Mutta pakkohan minun oli sitten kaivaa youtubesta Suomen esitys. Ehhee, juuri sellainen pateettinen ja synkka jollotus, jolla "Finland, zero points." Lisaksi haluan nahda millaisiin pornoasusteisiin itaisen Euroopan esiintyjat on tana vuonna laitettu lavalle persetta keikuttamaan.

Ai niin, isa ei muuten ole koskaan polttanut eika alkoholiakaan nauti saunakaljaa kummemmin. Olen ehka vahan jarkyttynyt.