Ei kuulemma saa valittaa, jos ei aanesta. En ymmarra, mihin tuokin perustuu, mutta en kuitenkaan nyt sitten aio valittaa. Totean vain, etta meilla sitten aanestettiin hienosti. Ja lopusta nakee, etta ihan yhta hienosti on aanestetty viimeiset 30 vuotta. Voi luoja. Go, Manchester, go! Taalta se teollinen vallankumous kai aikanaan lahti. Sen jalkeen ei ole kylla minkaanlaista edistysta sitten tapahtunutkaan. Alkaa nyt kysyko, miten tama vaalituloksiin liittyy. En minakaan tieda.

Nyt tosin ymmarran, miksi se ovella kaynyt Konservatiivien edustaja oli niin epatoivoisen oloinen. Mahtaa olla palkitsevaa kampanjointia, kun yksikaan ehdokas ei paase lapi. Puolue kuitenkin sai koko Englannissa 40 prossaa aanista.

Perkele, kuinka inhoan kaduilla kokoustavia teinilaumoja. Hyi helvetti. Tuolla ne taas mesoaa, jokaisella on ihan varmasti ainakin kolme ASBO:a. Hei, me keski-ikaiset haluamme juoda viinia (vodkaa) ja katsoa (huudattaa) ranskalaisia elokuvia (Kerrang!- musiikkikanavaa) rauhassa (kaksi kamppista pelaa rugbya portaissa) kotonamme. Luulin muuten huolestuttavan pitkaan maahan muutettuani ASBO:n olevan supermarkettiketju. Tesco, Asda ja Asbo.