Kansallislaulujen jalkeen suljin telkkarin. Avasin vasta ensimmaisen eran jalkeen. Muuten ei sitten jannittanyt. Paitsi viimeisen kahden minuutin aikana tuntui, etta mahassa on tornado ja yopalat pyrki ylos. Ei sen takia, etta 6-2- tilanne olisi jotenkin luonut jannitysta, vaan odotti loppusummeria ja sen jalkeista.

Istuin lehma-yopaidassa olohuoneen lattialla ja revin tukkaa, koska en tiennyt mita muutakaan tehda. Valilla kavelin keittioon ja takaisin muuten vaan. Pihallakin taisin kayda.

Onnistuin olla roskaamatta silmia aina siihen asti, etta Scott passasi pokaalin pikkuveljelleen. Siina vaiheessa aukesi hanat. Voisin kylla moittia sita, etta Teemu oli "vasta" neljantena cupia nostamassa. Jotenkin kuvittelin (jos nyt kykenin mitaan selkeasti ajattelemaan), etta Scott olisi jopa antanut sen suoraan Teemulle. Jos Teemu olisi kanadalainen, niin luultavasti niin olisi kaynytkin. Mutta onko tuolla nyt kuitenkaan valia. Ja btw, yleisosta lahti eniten aanta juuri Teemun kohdalla : ) Fanien rakastama <3

Haluan julisteeksi kuvan, jossa Niedermayerin veljekset ovat selin kameraan ja Cup on heidan valissa.

Oli suorastaan yyper-kuulia, kun Teemu vastaili haastattelijan kysymyksiin suomeksi. En tosin tieda, oliko se tarkoituksellista, vai oliko mies vain niin sekaisin.

Poikien ilmeita oli ihQdaata seurata, kun kukin vuorollaan sai Stanleyn pikkukatosiinsa.

Nyt on seesteista ja menee kylmia vareita, kun tajuaa tapahtunutta. Lietson tunnetta kaivamalla netista uusia ja taas uusia videopatkia ja kuvia. Kayttaydyn sekavasti, naytan, ja kuulostan, saalittavalta ja en vielakaan tieda, mita tehda. Haluan olla sekaisin monta paivaa.

<3 Scott Niedermayer <3
<3 Andy McDonald <3
<3 Samuel Pahlsson <3
<3 Ryan Getzlaf <3
<3 Rob Niedermayer <3
<3 Corey Perry <3
<3 Travis Moen <3
<3 Teemu Selanne <3
<3 Dustin Penner <3
<3 Francois Beauchemin <3
<3 Chris Pronger <3
<3 J-S Giguere <3
<3 Sean O'Donnell <3
<3 Todd Marchant <3
<3 Brad May <3
<3 Kent Huskins <3
<3 Shawn Thornton <3
<3 Drew Miller <3
<3 Ric Jackman <3
<3 Joe DiPenta <3
<3 Joe Motzko <3
<3 Ryan Carter <3
<3 Chris Kunitz <3

ps. Loppukevennan vahan, kun on niin raskasta tama tilitys. Radio Suomi ei suostunut netin kautta eilen kuulumaan muuta kuin satunnaisesti. Eli jouduin turvautumaan Suomi-Belgia- ottelussa tekstimuotoisiin live-seurantoihin. Mietin, etta mitahan vittuilua tama on, kun Ilta-Sanomien seurantaan ilmestyi "Kukaan ei oikein tiedä, mitä tehdä, huuhkaja chillailee Suomen yläriman päällä." Tuli tosi tyhma olo. Nyt tosin tiedan The Huuhkajasta kaiken.