Meidan nettiyhteydelle tapahtui jotain perjantai-iltana. Tunti sitten parahdin "en enaa kesta" ja kaatosadetta uhmaten myrskysin nettikahvilaan. Vieressa istuu poika, joka kuuntelee Oasista ja surffaa lontoolaisten yliopistojen sivuilla. Olen ihmiskyyla.

Ei ole oikein tapahtunut mitaan. Tamakin kesa on lipumassa ohi. Vaikkei kesaa ole ollutkaan muuta kuin viikko huhtikuussa ja viikko kesakuun alussa. En ole tiennyt, etta oikeasti voi sataa koko ajan. Vaikka taidan liioitella. Ei ole kuitenkaan satanut muuta kuin kesakuun puolivalista asti. Enaa 10 kuukautta kesaan.

Olen kaynyt kolmena perakkaisena paivana McDonaldsissa. Lahes jouduin tappelemaan seurueeni kanssa aiemmin tanaan siita, mennaanko donaldsiin vai "oikeaan" ravintolaan. Roskaruoka on ihanaa. Jos menee typeraan ravintolaan, ei koskaan tieda mita saat. Kuitenkin kaikessa on allottavia limasienia ja se herkullinen yrttikastike maistuu kenganpohjalta. Ja maksaakin paljon. Pikaruoka ei koskaa peta. Rasvaisia, suolaisia ranskalaisia ja majoneesia tursuava hampurilainen. Ah.