Useammassakin Euroopan kaupungissa tarjotaan pienta korvausta vastaan kaytettaviksi julkisia polkupyoria, joilla voi liikkua kaupungin alueella. Eilen luin The Timesin monta viikkoa vanhasta sunnuntailiitteesta, etta Britanniassakin on tallaista systeemia kokeiltu. Jopa kahdesti. Valitettavasti en muista, missa kaupungeissa, mutta toinen kokeilu oli Englannissa ja toinen Skotlannissa. Molemmissa kokeiluissa kaikki pyorat varastettiin ensimmaisen paivan aikana.

Yllattiko? No eipa juuri.

Minua myos ihan suunnattomasti ottaa paahan aggressiiviset teinilaumat, jotka norkoilevat joka kulmassa Niken verkka-asuissa, huppu paassa ja sonkottavat jotain etaisesti englantia muistuttavaa lahiomongerrusta.

Kostoksi kokemastani vaaryydeesta Valioliigassa paatin eilen seurata Bundesliigaa. Schalken numero 10 oli tavattoman sopo, nopea ja taisteleva. Schalke on muutenkin symppis ja niiden kuuluisi se mestaruus voittaa, mutta Ivan Rakitic on orastavan rakkauden arvoinen. (Pubissa lohdutettiin, etta kylla tama tasta viela helpottaa, ManU:lle paistaa aurinko ja mina unohdan Ivanin.)   

Silta varalta, etta en ole viela kertonut: Foo Fighters, huomenna, Edinburghissa. Foo Fighters, ylihuomenna, Dublinissa. Alkaa vahan jo tarisyttamaan.

Mew - White Lips Kissed