Hou, hou, joululahjahelvetti on taas taalla! Veljenpojille ja teinisiskolle, eli kaikile helpoille, on lahjat ostettu, mutta nyt on jaljella ne vaikeat. Mita ihmetta iseille ostetaan lahjaksi? Enta ala-asteikaisille tytoille tai teini-ikaisille pojille? Aiteille? Tahan valiin kuuluisi syva huokaus. Onneksi kavereiden kanssa ei ole ostettu lahjoja enaa vuosiin. Veljien, poislukien pienin, kanssa ei koskaan. Muutenkin voitaisiin tehda joku kansainvalinen sopimus, jossa joulu julistetaan juhlaksi, jolloin lahoja ostetaan vain lapsille. Kenenkaan ei tarvisi kuljeskella kaupoissa tuntitolkulla porrosukkia ja soivia kravatteja hypistellen. (Vaikka ainahan aiti ja isa sanoo, etta mitaan ei tarvi ostaa.) Pitaisi varmaan postittaakin talla viikolla. Vaikka ei tuolla valia, vaikkei jouluksi ehdikaan. Ei ehtinyt viime vuonnakaan.

Veljenpoika, siis se kaikken pienin, taytti kaksi viikkoa, mutta on vielakin sairaalassa tulehdusarvojen takia. Huitelevat valilla 200-400, mutta syyta ei oikein tiedeta.

Olen paattanyt aloittaa kuntoilun ja syoda aamuisin kaurapuuroa. Tein lihaskuntosetin, jota viela pari vuotta sitten tein ihan vaan huvikseni ennen juoksulenkkia. Hyva kun ei oksennus tullut. Koko kroppa tarisi kuin haavanlehti. Onneksi ei tarvinnut lahtea juoksemaan sen jalkeen. Mutta nyt on jotain tehtava. Olen kaynyt testina pelaamassa pari kertaa squashia. Ei sita palloa koskaan ehdi nahda, mutta jatkan vaikka ihan vaan vittuillakseni.

Ash - Halloween