Tasan vuosi sitten odoteltiin iskan magneettikuvauksia ja epamaaraisten loydosten varmistumista syovaksi. Se oli kamalaa. Aika ei kulunut, ei saanut nukuttua ja mielessaan oli lahes tulkoon isan hautajaisissa. Nyt on kai hyva aika valaista, etta iska on nykyaan taysin takaisin tyoelamassa ja saanut lihat takaisin luiden ymparille. Syljeneritys tosin toimii ihan pain honkia ja nielemiseen pitaa kuulemma keskittya, koska kasivarsien kudoksista muovatut siirrokset kurkussa eivat oikein osaa sujuvasti nielemisprosessia. Mutta lahtotilanne huomioiden kaikki on vallan mainiosti. Ilahduin aivan suunnattomasti, kun veljenlapsen ristiaiskuvissa on silmin nahden hyvakuntoinen iska. Ei se 70-vuotiaalta nayttava sadehoitojen uuvuttama ja laihduttama menninkainen, jonka tapasin elokuussa.

Pitaisi tulla kaymaan Suomessa. Havettaa, kun ensin sanoin tulevani jouluna. Sitten helmikuussa, sitten huhtikuussa ja vasta nyt olen tajunnut, etta jalkapallopoliittisista syista joudun ajoittamaan lomailun EM-kisojen ajaksi. Silloin on myos kertynyt viikko palkallista, ja voisi ottaa toisen palkatonta. Toiden takia en suostu otteluita missaamaan missaan tapauksessa, eli tuolloin on lomailtava. Ennen kesaa ei oikein enaa ehdi/saa lomia ottaa. (On tama rankkaa.)

Ystavani Vittumulkkujapsi oli valittanut toissa minusta. Olen kuulemma asenneongelmainen ja minulla on terava kieli. No ohhos, ihanko totta. Sita saa mita tilaa. Tasta tyosuhteesta voi muodostua aika varikas.

Idlewild - Love Steals Us From Loneliness