Huhhuh. Muuttaminen on rankkaa. Koko paiva on mennyt pakatessa ja siivotessa.

NOT. Kukaan ei viela ole laittanut tikkuakaan ristiin asian hyvaksi. Sen sijaan kamppis A ja mina ollaan brenkuteltu koko ilta, muut huitelee jossain. Ihan pian aion menna ja laittaa keittion pakettiin. Mutta onhan tassa viela reilut 12 tuntia muuttoauton saapumiseen.

Tassa olisi viela kuva minun uudesta viinilasista. Nyt se on siiderilasi, mutta kunhan pimeat illat tulevat, niin sitten se muuttuu viinilasiksi. Siideri on meinaan kesajuoma.

1250974776_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

On aika hienoa sanoa, etta "otin vain lasin viinia". Huomatkaa myos tietsikkapoydan siisteys. Meinasin kuvata lasin muualla, etteivat ihmiset luulisi, etta elamani on tietsikkapoydan aaressa. Sitten muistin valehtelemisen olevan rumaa.

Elamme jannittavia aikoja. Seka kaveri M Suomessa etta kaveri S taalla saavat pienia ihmisia paivana mina hyvansa. Pienet ihmiset ovat hieno asia.

Puhuin aidin ja isan kanssa puhelimessa lahes kaksi tuntia ja varsinkin jalkimmaisen kanssa oli ilahduttavaa kommunikoida. Jotenkin sitten isan sairastumisen puhuminen on ollut jotenkin teennaista. Onneksi nyt on nakojaan palattu totutulle tasolle.

Keane - Somewhere Only We Know