Tanaan, tai talla viikolla, paabloggausaiheeni oli tarkoitus olla paatoksellinen puhe tehomaataloudesta, mutta minulla ei ole mitaan lisattavaa Sohovin purkaukseen, joten voin keskittya muihin aiheisiin.

Kayn usein lenkilla lahipuistossani, Cringle Parkissa. Puiston sisaan/uloskayntiporteissa on kerrottu koirien kiinnipitomaaraykset. Yksiselitteisesti: Kyseisessa puistossa koirien tulee olla hihnassa. Kuluneella viikolla lenkkeilin nimenomaisessa puistossa kolme kertaa. Britit ovat koirallista kansaa, joten lenkkeilyjeni aikana puistossa vastaani tuli 32 koiraa. 32 koirasta hihnassa oli yksi. Mina pidan koirista, mutta kertakaikkiaan inhoan vapaana olevia vieraita koiria, joiden tekemisista ei koskaan voi olla varma. Varsinkin jos ne ovat puolen kerrostalon korkuisia. Ja juostessa koira jos toinekin provosoituu juoksemaan peraan. Helposti. Se on varsin ikava kokemus.

Cringle Parkissa on muuten erillinen koirapuisto-osio. Siis aidattu alue, missa koiran voi paastaa juoksentelemaan vapaana. En ole viela koskaan nahnyt talla alueella yhtakaan koiraa. Lupaan ottaa kuvan, kun se ihme tapahtuu.

Foo Fightersin My Hero on valtavan hieno kappale.

Inhoan ihmisia, jotka alkavat kaivaa rahaa bussilippua varten vasta bussissa, vaikka sita bussia olisi ensin odotettu 20 minuuttia. Oikeasti tekisi mieli ampua niiden paat haulikolla. Kamalimpia ovat ne, jotka eka kaivavat puoli tuntia viiden ja kymmene pencen kolikoita ja huomattuaan niita olevan liian vahan turvautuvat seteliin. Voi vitun alykaapiot.

Kaiser Chiefsin Top 5: Ruby (juu-u, tykkaan tasta ihan valtavasti, vaikkei se olekaan katu-uskottavaai), Modern Way, Everyday I Love You Less And Less, Na Na Na Naa, Saturday Night

The Killers - Jenny Was A Friend Of Mine