Sydan itkee jo nyt verta, kun mietin seuraavaa kaasulaskua. Asunnon lammittaminen on Britanniassa kustannuksiltaan ja lammontuotannoltaan verrattavissa paivittaiseen kymmenen punnan setelin polttamiseen. Nytkin meilla on olohuoneessa riemukkaasti 18,6 astetta, makuuhuoneissa 16. Keittiosta en edes vaivaudu mittaamaan, veikkaan n. 13. Lammitys tietenkin puskee taysilla koko ajan.

Etta pikkuhiljaa alkaapi riittaa lumipakkastalvi. Vesisade ja +7 saisi alkaa jo heti huomenna. Tykkaan normaaliudesta. Tuohan tama toki sellaisen jannitysmomentin elamaan, etta nyt kun olen kerrankin paattanyt yrittaa selvita Suomeen jouluksi ja tarkoituksenani on viettaa joulua kaikkine lautapeleineen oikein kunnolla, jotta sitten ei tarvi taas kuuteen vuoteen viettaa, niin eihan lentojen pelittaminen ole ollenkaan varmaa. 

Postia meille ei ole jaettu torstain jalkeen. Joulukortti 60 mailin paasta teki matkaa viikon verran. Piilolinssini Jerseysta saapunevat siis joskus tammikuun loppupuolella. Kaytan jo nyt samaa paria neljatta paivaa. Luin kylla joskus jostain (huom. tarkka lahdeviite) joidenkin piilolinssivalmistajien kertakaytto- ja viikkolinssien olevan taysin samoja linsseja. Joten ei mun silmat kai tahan kuole. Toivottavasti.

Olen ihan britti. Rakastan puhua saasta ja sen vaikutuksista.

Beach House - 10 Mile Stereo