Nyt meidan suihkuboxi on avattu. Taalla pain maailmaa kylpparin seinassa on vekkulilaatikko, joka jotenkin liittyy suihkuun. Mutta avattuna se siis joka tapauksessa on. Odotan, etta joku tulisi kotiin ja kokoaisi sen. Mina en siihen pysty. Sen sijaan avaan siiderin. Korvaa lampiman veden.

Tanaan haluaisin muuttaa Kreikkaan.

Rakastuin muutama tunti sitten yhteen bandiin, mutta enpas kerrokaan mihin. Kun se on vahan niin, etta rakkauden kohteita ei halua muiden kanssa jakaa.

Minulla on superhotit alkkarit, joiden perseessa lukee "Kiss This!" Palaute kamppisten taholta on ollut itsetuntoa hivelevaa. David: "I don't think so" seka Anthony: "Error".

Blogspiritissa otsikko oli pakollinen. Tuskailin sen kanssa joskus puolisen tuntia. Sita vaan oli niin vaikea keksia. Taalla se ei ole pakollinen, mutta minun on pakko siihen jotain keksia. Arsyttavaa. Tuntuu, etta postaus ilman otsikkoa on jotenkin vajaa. Ja sen keksiminen kestaa edelleen ikuisuuksia.

Huomenna menen Sheffieldiin pelaamaan jaakiekkoa ja vien kompeloita 15 -vuotiaina ekan kerran luistimilla olleita ladeja kuin litran mittaa. Tai passia narussa. Ihan miten vaan. Ensimmaiset luistimeni olivat sellaiset kaunoluistimet. Siis sellaiset, joilla potkitaan vauhtia terilla niin, etta jaa menee pelikelvottomaksi. Inhosin niita luistimia rajattomasti. 8 -vuotiaana sain hokkarit. Paluuta ei ole onneksi ollut.

Uusi Rakkaus - Hyva Biisi