Se etta viiden pisteen suhteellisen comfortable johto ryssitaan ahdistavaan kahteen pisteeseen West Hamin takia, jaksaa pilata nakojaan monta paivaa.

Tai sitten se on tama kylmyys. Paivalampotila ei kohoa edes mittariin honkimalla viiteen asteeseen. Pitkat kalsarit. Olisi jo kolme kuukautta eteenpain.

Silmalaakari sanoi, etta olen varoittava esimerkki piilolinssien vaarinkayttajasta ja haki koko klinikan vaen tuijottamaan minun vasenta silmaa. Kahden viikon piilareiden kayttokielto, jotain tippoja ja ihan suun kauttakin otettavia laakkeita. "Hoitamattomana voi johtaa sokeuteen." Hoohoo, kerrankin kai kannatti menna heti laakariin. Vasen silma on aivan laiska ja turha joka tapauksessa, joten kylla mina ihan miten vaan muutaman viikon selvian pelkalla oikealla. Vaikka vahan hassulta kaikki kieltamatta nayttaa.

En ehdi tanaan enaa postiin. Huomenna ei kannata. Joulukortteja ajatellen. Juu-u, ensimmaista kertaa elamassani olin aikeissa postittaa joulukortteja. Se on tama keski-ika. Tuossa vieressa ne on. Ihan kyselin ja varmistelin osoitteitakin niita varten. Voihan ne saastaa ensi jouluksi. Ajattelin spammata kortteihin kirjoitetut tervehdykset tanne. Sehan on melkein sama kuin olisin lahettanyt ne.

Dredg - Bug Eyes (muah, miten sattuikaan)