Viriteltiin olkkariin tietokonekeskus. Pelaaminen on niin paljon helpompaa kun koneet on samassa huoneessa. Ei tarvi huudella huoneiden ja kerrosten valilla. Tilanne on kehittynyt siihen, etta silloin kun ei pelata, Ant roikkuu mun koneella, koska olen legendaarisen kadeton tietokoneiden kanssa. Ja kaikki pienetkin ongelmat tai epaselvyyydet paattyy (tai oikeastaan alkaa) siihen, etta alan vinkumaan apua. Nyt ei tarvi muuta kuin paastaa sellainen 2-vuotiaan turhautumisulahdus ja Ant pomppaa kuin kaskysta ylos, ottaa kaksi askelta ja mitaan sanomatta tekee mita milloin kuuluukin tehda. Kylla ma oikeasti ite edes jotain osaisin, jos viitsisin. Mutta kun ei oo mitaan syyta.

Veikkaan, etta Suomen Lordi- hypetys on aika minimaalisen pienta verrattuna siihen, millainen MM-kisa- hysteria tassa maassa vallitsee. Nakyvin osuus on St. Georgen punainen risti, joka on katukuvassa ja mediassa kaikkialla. Kaikilla vaatepuljuilla ja marketeilla on jonkinlainen osasto, jossa myydaan Englanti- aiheisia vaatteita. Mainoksista joka toinen on joko Three Lions- tai St George- tunnuksen alla; mainostettiin sitten pankkia, henkivakuutusta, olutta tai lasten puhallettavaa uima-allasta. Kaikki kelpaa. Asuntojen, ja varsinkin autojen, ikkunoista roikkuvien lippujen maara on kasvanut rajahdysmaisesti. Ja se Rooneyn jalka... kelpaa edelleen aiheeksi BBC:n paauutislahetykseen.

Joko tama kaantaa minut Englannin joukkuetta vastaan tai sitten alan kiihkeasti toivomaan... vain nahdakseni mita taalla tapahtuisi. Ja onhan Englanti edelleen parempi vaihtoehto kuin Hollanti, Ranska, Saksa tai Brasilia

Voisinkin ostaa jonkun viiden punnan Indonesiassa tehdyn Englanti-t-paidan ja Niken verkkarit. Tuulipuku on tuulipuku Englannissakin. Ja jos haluaa olla uskottava muuallakin kuin Saarilla ja Pohjolassa, niin keltainen paita selassa numero 10 on idioottivarma sijoitus. Ja sitten kuuluu kailottaa kovaan aaneen kaikille kuuntelemaan suostuville, ja varsinkin niille, jotka ei suostu, etta Brasilia on ihan paras, koska niilla on Ronaldinho ja Ronaldinho on paras.

KUKAAN EI YMMARRA, KUINKA PALJON KOKO MAAILMAN VALLANNEET KERRAN_NELJASSA_VUODESSA FUTISTA SEURAAVAT BRASILIA GLORYHUNTTERIT VITUTTAA MUA! Ja ne pelaajien "jesus christ"- paidat pelipaitojen alla. Ja Ronaldinho.

Kissa pelkaa Gerrard- pahvinukkea, jonka kamppis varasti jostain urheiluroinaliikkeesta. Tuossa se kyttaa sita ovenraosta. Minun sympatiat menee taysin kissalle.

Big Brother- paivitys meinasi unohtua. Muslimihomo ja ihmisvihaaja Dawn jattivat talon jo ennen ensimmaista ulosheittoaanestysta. Ei ihan kauheasti yllattanyt. Nyt ehka gloryhunttaan Touretten syndroomaa sairastavaa Petea, jonka yksi oire on sanoa "wank" saannollisen epasaannollisesti. Yleensa wank tulee esille Peten puhuessa, muiden pakkoliikkeiden lomassa. Sellainen sekunnin toiminta-aalto: vihellys-rykaisy-"wank". En viela ole paattanyt, onko ihan paska ihminen, jos Petelle nauraa. Mutta kylla ma silti nauran. Mun lemppari. Ylivoimaisesti. Mediassa tietenkin on puitu sita, onko Peten ohjelmaan ottaminen eettisesti oikein.

Wank.