Pitaa tatakin kayda valilla tekohengittamassa. Ei ole pariin kuukauteen napannut yhtaan, mutta paivitan sitten vaikka vakisin. Pysyvyytta elamaan.

Inhoan ukkosta. Ok, pelkaan. Viime yona se sitten tuli. Eka kerta muuten Englannissa asumiseni aikana, kun oli ukonilma. Ja mina olin yksin kotona. Ei vielakaan naurata. Ei sitten yhtaan. Luulin kuolevani, mutta hieman yllattaen en sitten kuollutkaan.

*Olympia-angstia* MICHAELPHELPSMICHAELPHELPSMICHAELPHELPS. Michael. Phelps. Minua arrrrsyttaa. Ei siina mitaan. On tuo hieno saavutus. 11 olympiakultaa (and still counting...). Mutta. Noita uintimatkoja on joka jumalan olympialaisissa ihan miljoona. No ei ihan, mutta pitkasti yli 10 kuitenkin. Joku tenniksen pelaaja, judoka, pikajuoksija, pyorailija jne joutuisi hitkuttamaan huipulla kymmenia vuosia, etta silla olisi edes teoreettinen mahdollisuus voittaa yhta monta olympiakultaa kuin uimari voi voittaa yksissa kisoissa. Niin, ei se Phelpsin vika ole, mutta medialta toivoisi jonkinlaista arviointikykya tuossa "kaikkien aikojen suurin" -ylistyksessaan. Sita paitsi, uinti on ihan kertakayttoa. Ian Thorpe, joka oli 6-8 vuotta sitten ihan kingi, olisi aivan pussy nykyuinnissa. Kuitenkin Lontoon olympialaisissa on taas joku uusi high schoolin vuosikirjasta repaisty teini-ikainen mallipoika, jonka valossa Phelpsin ennatykset tulee nayttamaan ihan naurettavilta.

Huh. Helpotti. Vahan.

Pitaisi kai taas alkaa miettia toihin menemista. Se jos mika vetaa mielen totiseksi.

Something for Kate - Souvenir