Olen niin tavattoman pettynyt. Lyhyestihan stoori menee niin, etta taas vaihteeksi joku valioliigapalloilija paneskeli jotain ihan muuta kuin vaimoaan. Iltapaskalehdiston paastya asiasta perille iski sitten kova hata. The palloilija haki oikeudelta paatoksen, jonka mukaan hanen nimeaan ei saa julkaista asian yhteydessa. Kylla. Ihan oikeasti. Hanella kun on perhe ja kaikkea. Yksityisyydensuojan piikkiin. Sitten kun The Palloilijan henkilollisyyden oli julkaissut 70 000 twiittaajaa, niin mediakin tohti alkaa valaytella nimea. No, en ole mikaan iltapaskalehdiston suurkuluttaja ja nama panemisasiat ei niin kovasti ole sydantani lahella, etta olisin jaksata tapausta seurata. Tanaan se kuitenkin lavahti pain naamaa BBC:n etusivulla. MINUN GIGGS.
Kaikkien Aikojen Lempparini saa rauhassa uittaa mulkkuaan missa haluaa, mutta tuo oikeushassakka oli jotain niin helvetin noloa, etta tana iltana itken itseni uneen. Ryan, Ryan, miksi minut hylkasit.

(Ja heti sen peraan, kun lempparilistan kakkonen esiintyi juovuksissa ja melkein heti sen peraan kun listan kolmonen iloitsi poikiensa vihdoin nahneen hanen tappelevan NHL-jailla.)

Cold War Kids - Broken Open