1. Of all the bands/artists in your cd/record collection, which one do you own the most albums by? Ramones.
2. What was the last song you listened to? Hoobastank - If I Were You
3. What's in your record/cd player right now? Taitaa olla Bruce Springsteenin Greatest Hits.
4. What song would you say sums you up? Joku Green Dayn kappale, missa kerrotaan aarimmaisesta tylsyydesta. Vaikka Longview.
5. What's your favorite local band? Badly Drawn Boy, Starsailor, The Fall, The Verve, Elbow... Saattaa kylla olla joku suur-Manchesterista, se ei kai silloin ole enaa local.
6. What was the last show you attended? Arctic Monkeys.
7. What was the greatest show you've ever been to? Muse livena on jotain tajutonta. Menee yli ymmarryksen.
8. What's the worst band you've ever seen in concert? Myotahapean arvoisia lamppareita on ollut liian monta. Paaesiintyjista Iron Maiden ja The Killers on ollut pettymyksia. Mitaan huonoa en ole edes mennyt katsomaan. Se nyt on ihan tyhmaa, maksaa bandista, josta ei edes pida.
9. What band do you love musically but hate the members of? En oikein tunne minkaan bandin jasenia tarpeeksi hyvin... Mutta aika monessa hevibanidssa on jotenkin itsestaan tosi yksinkertaisen ja aaliomaisen kuvan antavia tyyppeja. Paitsi Mastodonissa kaikki on ihania.
11. What show are you looking forward to? Hah, paasenpa taas sanomaan: Foo Fighters 21. ja 22. kuluvaa kuuta. Woohoo.
12. What is your favorite band shirt? Ehka The Killersin, jonka selassa lukee "Andy you're A Star". Humalaiset Andyt tulevat usein avautumaan.
13. What musician would you like to hang out with for a day? Meinasin vastata Dave Grohlin, mutta laitetaan Taylor Hawkins, niin voin kayttaa Grohlin seuraavassa.
14. What musician would you like to be in love with for a day? Dave. Mutta jos se on liikaa toivottu, niin kylla kavisi myos Taylor Hawkins.
15. Metal question: Jeans and Leather vs. Cracker Jack clothes? Joudun skippaamaan, kun Cracker Jack ei soita mitaan kelloja.
16. Sabbath or solo Ozzy? Sabbath.
17. Commodores or solo Lionel Ritchie? Molemmat kuulostaa RnB-paskalta. Mieluummin viillan ranteet auki.
18. Punk rock, hip hop or heavy metal? Punk, babe!
19. Doesn't Primus suck? Sukkaa. Kaikki, joista en pida, sukkaa.
20. Name 4 flawless albums: Nirvana: Nevermind, The Who: Who's Next, The Clash: London Calling, Pearl Jam: Ten.
21. Did you know that filling out this survey makes you a music geek? En tiennyt. Mutta olen pikemminkin band geek kuin music geek.
22. What was the greatest decade for music? 90-luku.
23. How many music-related videos/dvds do you own? En yhtaan.
24. Do you like Journey? En.
25. Don't try to pretend you don't! En yritakaan. Kuraa mita kuraa. On mulla aika montakin guilty pleasurea, mutta Journey ei kuulu niihin.
26. What is your favorite movie soundtrack? ---
27. What was your last musical phase before you wised up? Mulla on ollut yksi ja sama phase aina. En ole koskaan kuunnellut musiikkia, minka olisin myohemmin mieltanyt huonoksi. Eli wise uppia odotellen?
28. What's the crappiest CD/record/etc. you've ever bought? Varmaan Nickelbackin The Long Road.
29. Do you prefer vinyl or CDs? Oishan se siistia. Jos olisi tilaa, mihin laittaa joitakin satoja vinyyleita ja sen lisaksi niiden sailytyspaikka olisi steriili ja levysoitin olisi polyttomassa tilassa... Mutta koska elan todellisessa maailmassa, niin suosin cd-levyja.

Ja hyvin sai taas aikaa kulumaan.