Suomi pelaa hyvin. Ei tuosta enää muuta voi sanoa. Ennen turnausta en olisi missään nimessä laittanut omaisuuttani likoon Suomen finaalipaikan puolesta. On ihanaa olla väärässä.

Vilpitöntä iloa lisää FutisForumin kiekkovihaajien kitinä. Olen pitänyt jääkiekosta aina, eikä sitä tunnetta poista kyseisen keskustelupalstan janarimainen suhtautuminen kiekkoon. Itse asiassa pidän aika säälittävänä tiettyjen kirjoittajien tapaa leikkiä "uskottavaa jalkapallon kannattajaa".

Jos et ole FutisForumista perillä, en voi auttaa asian ymmärtämisessä. Muutenkin FF on alkanut väsyttämään. Samat mukahauskat onelinerit vuodesta toiseen. Ja sellainen tietty puusilmäisyys. Aikansa kutakin, mutta roikun siellä kuitenkin. Ei sillä etten olisi kyllästynyt myös jatkoaika.comiin. Jokaista viestiketjua lukiessa tietää, että kohta tulee The Original Jags ja kehuu Venäjää samanlaisella perusteettomalla paatoksella kuin The Wolf Shefkiä FF:lla. Jokaisen vakikirjoittajan mielipiteet tietää. Kuppikuntaisuutta kaiken maailman penttimatikaisjutuilla, joiden on ilmeisesti tarkoitus olla kerta toisensa jälkeen hauskoja.

Ei enempää keskustelupalstoista.

Mutta mikä vaivasi Uusista?? Oliko tuo hermokontrollin pettämistä vai ainoastaan huono päivä? Hieno turnaus pojilta kuitenkin, paska loppu. Kala-Kalle pelasi ihan hyvin. Huhtikuun MM-kisoja odotellen.