Eka ajattelin, etta olen tassa blogissa vanhenematta. Mutta myonnetaan nyt, etta taytin joku paiva sitten vuosia. (Siis 21v tietenkin.)

Suomessa kaydessani kauhistelin aaneen aidille Arabian Muumi-sarjan "kesa 2007" -muin ja -kulhon rumuutta. Arvatkaas vaan, mita sain aidilta synttarilahjaksi. En osaa paattaa, onko silla huono muisti vai surkea huumorintaju.

Ja sellaista viela, etta kun huitaistaan kovaa (kukin voi itse miettia mita "kovaa" tarkoittaa) avokammenella kasvoihin, niin se sattuu. Naisten vessa ja poikakaverin ah_niin_katkera ex. Muah. Kuin huonosta saippuasarjasta. Mutta kylla se oikeasti otti ihan saatanan kipeaa ja olisin luultavasti puhkaissut sen silmat tai murtanut leuan tai muuta pienta (en sen takia, etta han on ex, enka edes sen takia, etta han on katkera kusipaa, vaan sen takia etta se kajosi minuun fyysisesti), ellen olisi lamaantunut hetkeksi. Onneksi sen hetken aikana joku ehti tulla valiin. Jos veljia ja siskoja ei lasketa, niin tuo on ainoa ihminen, joka on lyonyt minua.

Elama olisi kylla aika tylsaa ilman naistenvessoja.

Beach Boyssia, The Whota, Weezeria ja Iron Maidenia. Lallallaa. Viikonloppu se vaan tuli tallakin viikolla. Ja tana iltana on Lou Reedin keikkakin. Jei.