Kakarat, veli 14v, siskot 17v&8v, tappelivat varttia vaille yhdeksän, kuka oli käyttänyt viimeiseksi juustoa. Viimeisin kätttäjä kun joutuu laittamaan sen takaisin jääkaappiin. Minä fossiili mietin sängyssä, onko se oikeasti niin helvetin vaikeaa. Ainakin myöhästyivät kaikki. Niiden riitely kuului vielä kauan sen jälkeenkin, kun olivat jo poistuneet ulko-ovesta. Kovaäänisyys on geeneissä. Enkä sitten enää saanut unta. Myös uneen pääseminen yöllä kesti muutaman tunnin. Sydän hakkasi täysillä ja kädet hikoili. Anaheim tasoitti viimeisellä minuutilla ja teki voittomaalin jatkoerässä. Oli kauhean vaikeaa rauhoittua. Ottelusarja on pojille katkolla keskiviikon vastaisena yönä. Hurjaa.

Höntsäsin eilen jo mainitun teiniveljen kanssa. En yksinkertaisesti edes saanut palloa siltä pois. Tuntui hirveältä. Olen kyllä tiennyt, että tämä taitekohta tulee joskus väistämättä vastaan. Mutta kirpaisee silti.

Iskä on siis taas sairaalassa. Sen leikkausarpi, yksi niistä, on alkanut märkimään. (Siitä tuli sitä mätää oikein tursuamalla, halusitte tietää tai ette.) Kurkku myös turposi niin paljon, että iskä ei pystynyt hengittämään. Ja yhden siirrännäisen reuna on irronnut. Lääkäri kyllä sanoi, että se kiinnittyy itsestään kunhan turvotus ja märkiminen lakkaa. Hope so. Jos ei, niin sitten pitää taas leikata.

Suomenkieli kuulostaa rumalta ja kovalta. Taivas Suomessa on sinisempi kuin Englannissa. Suomalaiset ei voi pitää ovea auki edes puolta sekuntia, jotta takana tuleva ehtii alta pois.

The Shins - Caring Is Creepy

Edit: Ja sitten mun piti vielä kertoa juuri päättyneen englantilaisen jalkapallokauden mielestäni parhaimmat katsomohoilotukset. Brightonin kannattajia pidetään englantilaisissa fanipiireissä homoina, vähän samaan tyylliin kuin suomalaiset tietävät ruotsalaisten olevan homoja. Yhdessä ottelussa Brightonin fanit lauloivat "You're too ugly to be gays". Olin tukehtua jugurttiini, suorastaan nerokas. Newcastlen krooninen menestymattomyys kirvoitti seuran kannattajat laulamaan totutun "When the Toon go up to lift the FA cup, we'll be there" sijaan "When the Toon go up to lift the FA cup, we'll be dead." Minun olematon huumorintajuni omaa faniuttani kohtaan ei tuollaista kestäisi, mutta kiva että joidenkin.