Haaremihousut! Bongasin haaremihousut. Luulin, etta ne olisi vaatekappale, jota vaan myydaan, mutta kukaan ei oikeasti kayta. Mutta herrajee, tanaan vastaan tuli haaremihousut. Aivan oikeasti!

Haluaisin tietaa, miksi leggingsit ja paita on nakojaan ok yhdistelma. Mutta paita ja sukkahousut ei kai ole ollut sitten 80-luvun paivakotien. Mika leggingseista tekee housut ja miksi niita edelleen kaytetaan? Koska leggingsit palaa taas kalsareiksi?

En ole pelkastaan pohtinut muotiasioita. Olen kaynyt myos katsomassa jalkapalloa. Ensin FC Unitedin kauden paatosottelu, jonka voittamalla se ei olisi ollut paatosottelu. Sitten kamalassa paniikkissa Old Traffordille. Tauolla ManU 0 Tottenham 2. Mina itkuraivaroin: "Eipa sitten puolustusta kiinnostanut pelaaminen edes vahan alusta, tama peli on niin havitty ja Liverpool niin voittaa mestaruuden." Nyyhnyyh. Toisella puoliajalla ManU tekee viisi maalia ja mina ottelun jalkeen: "Siis niin tiesin, etta taas kay nain. Tottenham on maailman paskin, mita tulee johtoasemassa pysymiseen ja ei ManU koskaan oikeasti havia Tottenhamille kotona, sellasta ei vaan tapahdu." Jeejee ja kyynelten tahriman huivin kaivaminen roskiksesta.

Valtakunnassa kaikki hyvin.

Doves - Kingdom of Rust