Kamalan syksyviikon jalkeen, jolloin jo ehdin ahdistua kesan loppumisesta, kesa tulikin takaisin ja olen koko viikon viettanyt kesaa oikein ahkerasti. Kun viettaa kesaa pihalla, on hyva tarkkailla naapureita. Vastapaata asuu intialainen, voi olla myos pakistanilainen, perhe ja siella on koko ajan jotkut sukujuhlat kaynnissa. Ovi kay non-stoppina ja en ymmarra, kuinka siihen asuntoon voi edes mahtua niin paljon ihmisia. Yksi toinen naapuri pesee etupihansa kivetysta painepesurilla. Taytyy sanoa, etta kylla keskiluokkaisen asuinalueen elamanmeno on paljon mielenkiintoisempaa kuin tyovaenluokkaisen.

Asuntomme edelliset asukit jattivat jalkeensa mm. syottotuolin ja viheltavan pannun. Jalkimmainen on varsin kiva. Meilla ei kukaan juo teeta tai kahvia, mutta viheltavan pannun myota on tullut juotua teeta ainakin kolmesti paivassa. Se vaan on niin sympaattista. Kun se viheltaa. Pesin muuten pannun kloriitilla, koska kamppis R oli sita mielta, etta siihen on voitu aiemmin esim. kusta. Mutta en vain malttanut heittaa viheltavaa pannua pois.

Illalla menen tekemaan jalalla viivoja krikettikenttaan. Vai miten se meni. Eilen nain (ehhehhee) Fleet Foxesin ja olivatpa valloittavia livenakin.

Syyskuu on oikeastaan aika mukava kuukausi.

Lou Reed - Vicious