Yhdeksalta kaikki lipunmyyntisaitit pukkasivat busy serveria. Puhelimella paasin kerran siihen pisteeseen, etta sentaan halytti. Mutta ei siihenkaan sitten vastattu. Istumapaikkoja saisi kylla vielakin, mutta... se on vahan sama kuin etta tekee mieli jaateloa, mutta ei ole muuta kuin tonnikalapastaa. On selvaa, etta keikalla paikka on lavan edessa seisomassa. 13 yli yhdeksan paasin ticketmasterin sivuille, eli aivan liian myohaan.

Kylla tama miesta syo. Varsinkin kun ebay:ssa naita lippuja myydaan jo ihan taysilla. Mitapa tuosta kitisemaan, kun ei se laitontakaan ole. Vituttaa silti. Varsinkin kun kahden kuukauden paasta itsekin tuolta sen lipun huudan. Silloin kylla hinnat ei enaa ole ihan niin jarjettomia kuin nyt.

Mainitaan nyt sekin, etta lipputoimistot aukesivat kymmenelta. Ettei sita fyysista jonottamista toimiston edessa oikein kannattanut suorittaa.

Travis - Why Does It Always Rain On Me

Edit 11:02: Kaverilla kaksi lippua Sheffieldiin : ) <3 Jonny <3

Edit2 11:14: En ihan aina ymmarra lipunmyynnin logiikkaa, mutta ei silla niin valia, koska ihan asken Newcastleen sai lippuja. Niita oli saatavilla n. kahden minuutin ajan. Etta en ma kuitenkaan ihan turhaa ole kahta tuntia niita sivuja kytannyt. Eli jei, nyt ma paasen sinnekin.