Rikon blogihlijaisuuden muutamalla faktalla:

Avatar on kasittamattoman pitkaveteinen ja puuduttava leffa. Parin kuukauden hehkutuksen jalkeen oli pakko kayda katsomassa, mista media ja kaverit puhuvat Ja se olikin ihan 100% paskaa. Alusta loppuun. Kaiken lisaksi perse puutui ja leffa kesti varmaan viikon. Kiduttava kokemus.

Pyjamahousuja ihmisten ilmoilla kayttavat vaikuttavat jotenkin vaha-alyisilta. En tieda, mista tassa ilmiossa on kyse. Joku kuukausi sitten, kun ensimmaisen pyjamahousuisen naisen bongasin, ajattelin hanen olevan avohoidossa oleva potilas, jonka selkeasti kuuluisi olla suljetulla. Nyt pyjamahousuja on alkanut nahda kaupungilla lahes saannollisesti. Kaveri arvelee, etta kyse on "I'm too cool to dress up" -nimisesta aivovammasta. Niin tai nain, niin nayttaa todella, todella typeralta ja jos tuo ilmio laajenee, niin annan itselleni luvan tuntea olevani henkisesti ylemmalla tasolla kuin pyjamahousuihin pukeutujat. (Kaikki typerimmat vaatteet ja rumin katumuoti on muuten lahes poikkeuksetta naisten ylla.)

Huomenna on kuluvan vuoden toistaiseksi tarkein paiva. Toivoisin Suomelle viiden joukkueen lohkoa ja Ruotsia.

Olen taas suunnitellut poistavani kohdun esim. henkarilla. Tai ihan milla vaan. Kaiken lisaksi leuassa on finni, jonka halkaisija on 12 mm ja pudotin suklaapirtelon lattialle.

Wolfmother - Joker & the Thief