Tahan paivaan asti luulin, etta ikina, koskaan, milloinkaan ei voisi olla Teletappeja vammaisempaa lastenohjelmaa.

Kunnes satuin CBeebies -kanavalle In the Night Gardenin aikaan. Wikin mukaan sarja on Suomessa nimella Unelmatarha. (In the Night Garden -> Unelmatarha??) Ei kai kukaan ANNA lapsensa katsoa tuollaista huttua. Ihan varmasti on haitallista lapsen kehitykselle. Joku osa aivoista vauroituu tai jotain muuta peruuttamatonta tapahtuu. Miten ylipaataan tuollaista saa nayttaa telkkarissa eika mikaan taho ole alahtanyt. Taytyy sanoa, etta olen oikeasti aivan poyristynyt.

Eihan tama voit olla todellista. Katsokaa vaikka. En nyt tarkoita, etta kaikkien lastenohjelmien pitaisi olla varhaiskasvatusmielessa tehtyja, mutta tuohan on ihan juonetonta ja aivotonta mossoa.

Yhden paivan vapaani, siis eilinen, sujui oikein mukavasti nuudeleita ja kalapuikkoja syoden. Lumi saisi kylla pikkuhiljaa painua helvettiin. Luulin, etta valkea joulu on joku brittien urbaanilegenda, mutta ei nakojaan. Tama on eka talveni Englannissa, kun lunta on tullut ennen helmikuuta ja pysynyt maassa nain kauan. Ihan tunnen, kuinka ilmasto lampenee. Lentakaa enemman, helvetti.

Modest Mouse - The Whale Song