Boileri meni rikki tasan viikko sitten. Vuokratoimisto lahetti samana iltana korjaajan. Ei siita enaa toimivaa saada. Tarvitaan uusi. Nyt kun kyseessa ei olekaan pieni korjaus vaan parin tonnin boilerin uusiminen, niin vuokratoimisto on heittaytynyt kovin nihkeaksi. Joka paiva puhelimeen vastaa eri tyyppi, pyytaa puhelinnumeroa ja lupaa soittaa takaisin. Eika sielta oikeasti mitaan kuulu. Eilen en enaa jaksanut itse soittaa vaan laitoin kamppiksen asialle. Kirjoitin toki paperille ylos, mita pitaa sanoa, koska kamppis R on "joo ei tassa mikaan kiire" -tyylinen. No tanaan kotiin tullessa postiluukun takaa loytyi British Gasin "Sorry you were out" -lappu. Ei meille kukaan ollut kertonut. Vaikka toki pitaisi tajuta paivystaa 24/7. Nyt varmaan menee toinen viikko, etta saadaan joku aija paikan paalle toistamiseen. Tohtiikohan sita poistua kotoa ollenkaan.

Muuten minulle on ihan yksi ja sama, mutta kun ulkona on aivan saatanan kylma kesakuuksi ja kamppa jonka energialuokitus on D (talvella joku kavi sen mittaamassa ja mm. valikaton eristys on paksuudeltaan n. neljanneksen suosituksista.)... Noh, siis meilla on sisalla nyt +16. Lammityksen on pakko olla paalla, jos ulkona on alle +20. Olemme asuneet tassa pian kaksi vuotta ja siita ehka 15 paivana lammitys on ollut tarpeeton.

Jos suihkun vesi lampeaisi kaasulla, luultavasti olisin kavellyt sinne vuokratoimistoon avautumaan. (Onneksi se kuitenkin lampenee turvallisesti sahkolla. Keittiossa ei toki nyt tule lamminta vetta, mutta kukapa taalla muutenkaan tiskaisi.) En tosin tieda, keta nama nykyiset vuokranantajat edes on ja missa ne fyysisesti sijaitsee. Meilla oli oikein mukava yksityinen vuokraisanta, joka kaiketi joutui suuriin rahavaikeuksiin, koska myi kampan talle paskafirmalle. Ja nyt ei mikaan toimi. Ilmoitus vuokrankorotuksesta tuli toki viikon sisaan siita, kun kampan omistus vaihtui.

Kirraa vahan paassa.

Inhoan muuten ihmisia, jotka luulevat voivansa laukoa ihan mita tahansa torkeyksia, jos vain muistaa alustaa lausuntonsa sanoilla "Ei pahalla, mutta..." tai "Ei nyt kannata loukkaantua, mutta...". Hei, newsflash, tuo alustus ei tee tilannetajuttomasta, tunnealyttomasta pokkelosta yhtaan sen sivistyneempaa. On tilanteita, joita varten kannattaa vaan opetella vaikka nielemaan paansa.

Menen etsimaan villasukkia.

Kasabian - Fire