Voi pylly. Kiukutuskayra on pongahtanut katon lapi jo tassa vaiheessa paivaa.

Puuron kuohuminen kulhon reunojen yli on aivan aarettoman veemaista. Kulhon ulkoreunoihin ja mikron lautaseen jamahtaneen puuromosson irrottaminen on niin ahterista, etta paiva ei voi enaa huonommin alkaa. Oikeasti jo harkitsin kulhon roskiin heittamista, kun siihen ei pystynyt edes tarttumaan niin, ettei olisi sotkenut sormiaan allo-puuroon.

Sitten. Voi luoja. Ajattelin kayda ostamassa siideria. Tokihan mina kaksikolmeneljaviisikuusi siideria ansaitsen, kun koko viikolla ei ole mitaan alkoholia mennyt alas, vaikka eilen olin keikallakin. Hilpeassa huhtikuisessa tihkusateessa rallatellen hilpaisin mailin paahan Asdaan, koska kulmakauppamme ei tarjoa kuin Strongbowta. Sita saa juoda ihan tarpeeksi pubeissa. Halusin Kopparbergia.

Kilisevien muovikassien kanssa takaisin kotiin. Kopparbergin_alkoholitonta_siideria. Ei saatana. Kuka ylipaataan juo alkoholitonta_siideria. Kamppis yritti lohduttaa, etta ihan samaltahan se maistuu. Niin no, mina juon alkoholijuomia alkoholin vaikutuksen takia. En maun. Jos haluan oikeasti hyvanmakuista juotavaa, juon Fantan fruit twistia. Kopparbergit takaisin pussiin ja kavely Asdaa. Sade oli tassa vaiheessa yltynyt tihkua voimakkaammaksi. Kopparbergin alkoholillista versiota ei paska-Asdassani ole. Randomilla otin nelja tolkkia Gaymerin Olde Englishea ja ihan vain pienen pullon Lambrinia. "Do you have any ID?" Ei. Huomioin kylla pari viikkoa sitten, etta saanto, jonka mukaan alle 21 vuotta nayttavilta kysytaan henkkareita, on muuttunut muotoon "If you look under 25 you will get asked for ID", mutta silti... Mika idea tassakin on. Jos henkilo nayttaa alle 25 -vuotiaalta, mutta yli 18, niin siltikin kysytaan papereita alkoholin myymisen ikarajan ollessa 18. Luultavasti parin vuoden paasta papereiden kysymisikarajaksi muuttuu 30. Sita mukaan kuin mina vanhenen. Aina en vain tajua. Hain kotoa helvetin ajokortin, jotta sain siiderini.

Tassa vaiheessa olin kavellyt kolme mailia ylimaaraista, koska joku on keksinyt alkoholittoman_siiderin. Kastumiseen ja elamaan kyllastyneena otin taksin kotiin.

Gaymerin Olde English maistuu lahinna tiskivedelta. Kulmakaupastakin saatava Strongbow on sata kertaa parempaa.

Nyt vetaisin kokovartalokooman mikali olisi tarpeeksi juotavaa

R.E.M. - Half a World Away