Haluaisin tassa ilmaista pettymysta. Kavin juuri Iltalehden nettisivuilla, ja siella minulle kerrottiin, etta Sveitsi ja Itavalta eivat paasseet euroviisufinaaliin. (Huomaattehan, kuinka tahdikkaasti painotan sita, etta en suinkaan katsonut tai kuunnellut semeja, ainoastaan vahingossa luin tapahtuneesta.) Mina kovasti toivoin, etta joko Sveitsi tai Itavalta olisi voittanut koko pippalot. Ei siksi, etta pitaisin Veitsin tai toisen alppimaan virresta. En oikeastaan edes tieda, millaiset heidan viisunsa on, tai oli. Mutta kun asian laita on niin, etta ensi vuoden viisujen aikaan Sveitsi-Itavallassa on meneillaan jalkapallon EM-kisojen jarjestelyt. Kaytannossa kaikenlaiset majoitustilat on buukattu tayteen. Viisujarjestajille olisi ollut todellinen, luultavasti ylipaasematon, ongelma majoittaa viisuvieraat. Ja niin, siksi mina olen pettynyt.

Kuulin myos, etta Suomen jaakiekkomaajoukkue pelaa ainoastaan kerran vuodessa jarjestettavien "maailmanmestaruus"kilpailujen valierissa. Hohhoijaa, voitaisiinko ne kisat jarjestaa esim. kaksi kertaa vuodessa, niin olisi viela vahan arvokkaammat kemut. Olisi kiva nahda se paiva, etta jaakiekossa pelattaisiin NHL-pelaajalliset olympialaiset ja neljan vuoden valein World Cup. Se olisi mukavaa. Ei jokakevaisia valikisoja, joihin ainoastaan suomalaiset ja slovakialaiset pelaajat haluavat.   

Onneksi on NHL. Onneksi Anaheim on edelleen mukana. Joutuisin hakemaan lohtua kovasti arvostamistani MM-kisoista, jos nain ei olisi. Anaheim aloittaa valierat ensi yona. Ottawa voitti ekassa Buffalon. Toivottavasti kurssi tuossa otteluparissa on loppuun asti sama. Anaheim-Ottawa olisi jees finaalina.