Paivien kulku on ihmeellista. Ne vaan menee ohi ilman, etta niista tarttuu mukaan yhtaan mitaan. Elokuukin on jo ollut monta paivaa. Mitaan ei ehdi tehda ja elo on kertakaikkiaan ryhditonta. Olen jonkinlaisessa apaattisessa tilassa. Ihmettelen vaan, etta hupsis, kun tamakin vuosi menee nopsaa. 

Kamppis R:n siskonlapset pitivat kattilankansikonserttia keittiossa. Kavin ehdottomassa, etta joskos orkesteri voisi laittaa aanen voimakkuuden vahan maltillisemmalle tasolle. Alex 6v huudahti "But rock is loud!" En keksinyt kertakaikkiaan mitaan sanottavaa.

Ennen kuin he olivat asettuneet levolle, kokoontuivat talon eteen Sodoman asukkaat, kaupungin kaikki miehet, niin nuoret kuin vanhatkin. He huusivat Lootia ja sanoivat hänelle: "Missä ovat ne miehet, jotka tulivat tänä iltana luoksesi? Tuo heidät tänne, me haluamme maata heidät!" Loot meni ulos heidän luokseen, mutta sulki oven perässään. Hän sanoi: "Hyvät miehet, älkää sentään tehkö niin pahaa tekoa. Minulla on kaksi tytärtä, jotka ovat vielä neitsyitä. Minä tuon heidät teille, saatte tehdä heille mitä haluatte. Mutta näihin miehiin älkää koskeko, sillä he ovat hakeneet suojaa minun kattoni alta." (1. Moos 19:4)

Nyt on jo paasty homoiluun : ) Ja raiskaamiseen : (

Editl Aivan pakko tulla taivastelemaan. Siis tasta kirjastahan loytyy kertakaikkiaan uskomattomia patkia:

"Vanhempi tytär sanoi nuoremmalle: "Isä alkaa tulla vanhaksi, eikä maassa ole yhtään miestä, joka voisi tulla ottamaan meidät vaimokseen yleisen tavan mukaisesti. Juotetaan isälle viiniä ja maataan hänen kanssaan, että saisimme isämme avulla lapsia ja sukumme säilyisi." Illalla he juottivat viiniä isälleen, ja vanhempi makasi isänsä kanssa, eikä Loot huomannut, milloin tytär tuli hänen viereensä ja milloin hän lähti. Seuraavana päivänä vanhempi sanoi nuoremmalle: "Minä makasin eilisiltana isän kanssa. Juotetaan hänelle viiniä tänäkin iltana, ja mene sinä nyt makaamaan hänen kanssaan, että saisimme isämme avulla lapsia ja sukumme säilyisi." Ja he juottivat sinäkin iltana viiniä isälleen, ja nuorempi meni makaamaan hänen kanssaan, eikä Loot huomannut, milloin tytär tuli hänen viereensä ja milloin hän lähti. Niin Lootin molemmat tyttäret tulivat raskaaksi isästään." (1. Moos. 19:31)

Olen tyrmistynyt. En pysty uskomaan lukemaani.

Pisti myos vihaksi, kun Jumala asetti Sodoman ka Gomorran kaupunkien ylle tulisateen. Oi luoja, mika sadisti.

PS. En muuten tiennyt, etta Abraham ja vaimonsa Saara on sisarpuolia. Hohhoijaa. Mikseihan vanhasta testamentista ole tehty telkkasarjaa.