Eilen ei huvittanut nousta sangysta. Iltayhdeksalta soitettiin ja pyydettiin viihteelle. Annoin patevat syyt ei-lahtemiselle: kylma, nalka, suihkusta ei lamminta vetta (VIELAKAAN), pitaisi kammeta itsensa ylos lampimasta sangysta, ei huvita ja kaikki on ihan tyhmaa.

Kahden tunnin paasta seisoimme elaman pituisessa jonossa, jonka toisessa paassa haamotti riehumispaikka. En muuten oikein tieda, milla nimella rock klubeja pitaisi kutsua. Rock klubi tuntuu liian tarkoitushakuiselta. Ikaan kuin haluaisi painottaa, etta kay nimeomaan rock klubeissa. (Mita toki haluan painottaa...) Yökerho taas tuo vaistamatta mieleen RnB -perseenketkutusklubit, joissa muuten taitaa oikeasti ihmisia kaydakin. Kai. Mista mina sen tietaisin.

Anyways, ensimmaisen tunnin toki istuin mielenosoituksellisesti nurkassa, enka suostunut puhumaan kenellekaan. "Mut on pakotettu tanne ja mulla kuuluu olla tylsaa." Joskus en ymmarra, kuinka kaverit jaksaa nykyista minaani, joka on ajoittain todella vittumainen. Riehumiseksi (ja alkoholiksi) se kuitenkin lopulta meni. Onneksi. Oli muuten yyperkivaa. Jalleen kerran. Polvissa, kyljissa ja lonkissa on hillittomia mustelmia. Kompelyys yhdistettyna huonoon tasapainoon ja pukkiviin kavereihin on huono yhdistelma. (Jouduin miettimaan aivan liian kauan, mita combination on suomeksi. Nyt alkoi vahan masentamaan.)

Huurupaissani otin piilolinssit pois pesematta kasia. Siis sen jalkeen kun olin useaan otteeseen moyrinyt sen klubin paskaisella lattialla. Great. Vasen silma on punainen ja sen alapuolella on havaittavissa turvotusta. En nyt haluaisi mitaan tulehdusta. Kiitos.

Hesarin sivuilta: "Museovieras kompastui kengännauhoihinsa, kieri portaat, törmäsi satoja vuosia vanhaan kiinalaiseen maljakkoryhmään ja särki maljat sirpaleiksi. Cambridgen Fitzwilliam-museon qing-dynastian aikaiset maljakot 1600–1700-luvulta olivat mittaamattoman arvokkaita."

Olisinpa ollut mina.

Tajusin juuri, jotta ei ole(kaan) taysin poissuljettua, etta Jokerit ja, herranjumala, Anaheim nahtaisiin pudotuspeleissa. Epatodennakoista, mutta mahdollista silti. OMG.

Taidan olla tanaan hyvalla tuulella. Liian hyvalla avautuakseni elamasta ilman laminta vetta kylpparissa. Peseytyminen on vitsikasta. Not. Korjaajamies tulee tanaan. Se on aina tanaan.