...kukaan ei paivita blogiaan lauantaisin? Olen liioittelematta kaynyt tsekkaamassa seuraamani blogit tanaan vahintaan kymmenen kertaa. Ja kukaan, siis kukaan, ei ole tehnyt entrya.

Sen lisaksi olen katsonut yhden jalkapallo-ottelun. Se, etta Chelsea on nyt asetettu pakkovoittojen eteen tulevissa otteluissaan, tuntuu hyvalta. Rooney on. On se. (Ronaldokin, mutta sen kehuminen ei ole katu-uskottavaa tahi miehekasta, niin en kehu.)

Kerronpa viela jotain. Viime iltana kaveltiin hiljaisella sivukadulla, kun takaa alkoi kuulumaan kavioiden kopsetta. Kaannyin katsomaan, kuinka lahella se poliisihevonen jo on. Kaksi naista juoksi korkkareissa. Repesin siihen paikkaan totaalisesti. Se kuulosti ihan hevoselta! Piti ihan lyyhistya kadun pintaan nauramaan. En ymmarra, kuinka siita sellainen aani voi syntya. Kopotikopoti vaan. Alkoi taas naurattamaan.

Ja sitten sellaista, etta miksi mina vedan puoleeni itseani paata lyhyempia afrikkalaisia miehia? Ja kun ne on viela allottavan lapinakyvia puheissaan ja niista eroon paaseminen on v-a-i-k-e-a-a. 

U.K. Subs - Rockers