"Foo Fighters are set to headline Ediburgh's Meadowbank Stadium on Tuesday, 21st August 2007.
Tickets go on sale March 21st at 9:30am Local Time through ticketmaster.co.uk"

IHQDAA!!!!!!!! Laita heratys keskiviikkona ysiksi, laita heratys keskiviikkona ysiksi, laita heratys keskiviikkona ysiksi, laita heratys keskiviikkona ysiksi, laita heratys keskiviikkona ysiksi... Kadet tarisee.

Edes Inha-Raikkosen voitto ja siita seurannut suomalaisten joukko-onanointi (no hyi kun sanoin rumasti) seka maanviljelijoiden ferrari-lippisten ilmaan heittely aamulypsylla ei jaksa enaa arsyttaa.

Kaveri muuttaa Glasgowsta takaisin Manchesteriin. Nyt se punkkaa meilla taman viikon etsiessaan asuntoa. Ei muuten, mutta en millaan halua jakaa tietokonettani. Ja se ammuskelee mua kuminauhoilla, huitoo kannykan laturin johdolla ja on muutenkin suurimman osan ajasta arsyttava seka levoton (ja hieman yksinkertainen ja hidas). Vaikka onkin ihan kivaa, etta saan sen takaisin samaan kylaan. Sitten taas kaikki iranilaishevarini (joista yksi on oikeasti armenilainen) ovat ihan lahella. Ehka voimme taas menna kaikki yhtena isona perheena torstaisin humaltumaan eraalle black/death metal- klubille. Siella joudun aina vetamaan itseni hirveaan koomaan, jotta pystyn kuuntelemaan sita norjalaista orinaa koko hemmetin illan. Mutta ei se haittaa. Humalassa on kiva kekkuloida.

Taalla sataa lunta. Hyi.