Tiedatteko, kun on bandeja, joista tykkaa ja sitten kun nakee ne ekan kerran livena, niin ne kuulostaa ihan paskalta ja pettymys on hirvea.
Sitten on bandeja, joista tykkaa ja kun nakee ne livena, niin sen jalkeen tykkaa niista kymmenen kertaa enemman. Sita vaan, etta voi jumalauta, etta Kasabian oli tajunnan rajayttava. Mielettomin keikka minka olen koskaan kokenut. Ja tama on paljon sanottu. Varsinkin, kun kyse on festarikeikasta, jotka ei usein ole kovinkaan kummoisia. En vielakaan oikein ymmarra tapahtunutta. Mahtavaa huikeutta. Parhautta kerrassaan. Minakin villiinnyin niin, etta niskat ja selka ja kadet on ihan paskana.

Jos nyt jotain negatiivista pitaa keksia, niin lysti olisi saanut jatkua kauemmin. Ja tungos oli kylla jarkyttava. Ensimmaista kertaa keikalla oli tosi lahella, etten pyytanyt paasta pois. Sitten ajattelin, etta jos tahan kuolen niin sitten kuolen, mutta olen tassa seisonut 10 tuntia enka varmasti lahde mihinkaan. Alkoi jo pieni puolipaniikki nostamaan paataan, kun mietin, etta olen ollut niin monella isolla keikalla ihan edessa, mutta tama puristus on kylla astetta pahempaa. Sitten ensimmaisia alettiinkin kampeamaan ylos ja miljoona ihmista vinkui, etteivat saa henkea. Tassa vaiheessa jarjestysmiesten esimies kailotti, etta "this is an emergency situation, wee need more staff to get these people out of there". Tamahan oli rentouttavaa kuulla. Oli aika tehokas paniikin laukaisija. Sitten jostain jarjestysmiesvarastosta tuli lisaa jengia kiskomaan ihmisia pois. 10 minuuttia siina haslattiin ja sitten rauhottui. Alkoi itsellakin olla jo vahan tuskanhiki. Ehdin toki siina puristuksessa panna merkille sellaisen asia, etta yhta ihmista pois kiskomaan tarvittiin nelja jarkkaria, kun yleensa selviavat kolmella. Oli siis aika tiivista. Onneksi Kasabain tulikin lavalle aikalailla heti taman kammokohtauksen jalkeen. Ja saatana kun oli hienoa. Jos ei tullut selvaksi.

Niin ja olihan siella Foo Fighterskin. Ei kosinut. The Hiveskin oli mahtava. The Shins ja Florence and the Machine isoimmat pettymykset. 

Edit: NIIN JA HAIFAIVVASIN SERGIO PIZZORNOA. Miten unohdin tallaisen yksityiskohdan.