81219.jpg
"They have size, they have speed, they have skill, and they have youth." -Joel Quenneville, Coloradon valmentaja-

Tuo joukkue on niin nerokkaasti kasattu, etta joskus teen siita pienen entryn. Tai voin ma sen tiivistaa nytkin: Periaatteessa siella on Selanne ja S. Niedermayer, jotka johtavat pelia. Kaytannossa pudotuspelit on osoittanut, etta "nimettomista" on tosipaikan tullen ratkaisijoiksi. Puolustus ei peta missaan tilanteessa. Hyokkayksessa kenen tahansa voi olettaa tekevan maalin. Eika koskaan tarvi elaa "herranjumala, anna nyt se kiekko akkia jolleki luotettavammalle" -fiilista. (Josta tuleekin mieleen ne lukuisat kauhun hetket, kun muutamalla Suomen jalkapallomaajoukkueen pelaajalla on pallo. Siina on pelko perseessa.)

Ja talla joukkueella oli varaa luopua kesken kauden Sykorasta ja Fedorovista! Niihin aikoihin tuli muutamaan otteeseen kiroiltua ja vajottua epatoivoon.

Colorado oli vahan turhankin helppoa kamaa. Mielestani Anaheimilla on homma viela paremmin hanskassa kuin 2003. Silloin kausi paattyi tappioon seitsemannessa finaaliottelussa. Pojille viikon lepo, ja minulle hermosellainen. En oikein tieda kumman haluaisin semeihin vastaan, San Josen vai Edmontonin. Ehka Edmontonin, niin ei tarvisi tiputtaa Niemista ja Toskalaa. Ville kun on symppis kuiteski.

Toissa olisi tarvinnut tulitikkuja pitamaan silmat auki. Hemmetin aikaero. Nyt nukkumaan.

Nailla jutuilla on hyva karkottaa mahdolliset lukijat.

Bonus: huitaisin kyynerpaalla avoimen kynsilakanpoistoainepullon kylpparin lattialle. Siella tuoksuu aika huikealta.

Foo Fighters - Times Like These