Heittaisin passini kanaaliin, mikali en tarvisi sita jo parin paivan paasta. Taas passikuvani heratti hilpeytta ja hykertelya. Ok, se on aivan jarkyttavan kamala. Hirveampi kuin passikuvat keskimaarin ja keskimaarinkin ne ovat suhteellisen hirveita. Minun passikuvani muistuttaa lahinna poliisin pidatyskuvaa. Tyovoimatoimiston* Kevin nauraa tyrskahti ja puri huultaan. Amsterdamin lentokentalla passikuvaani on ihmetelty kolmen virkailijan voimin. Helsinki-Vantaallakin naurahdettu monet kerrat.

Olen ehka ajautumassa pois frigidina olemisesta. Huomasin nimittain, etta lahipuistomme nurmikonleikkaaja on ehdottomasti kategoriassa jumalaisen komea.

Tama Weezerin uusi albumi. Voi kyynel. Ehka annan sille toisen mahdollisuuden joskus myohemmin. Nyt en pysty. Pettymys on sen verran iso.

*) Puljussa asioinnin syyna oli verotus/sosiaaliturvanumeroni katoaminen. Sita ei kuulemma ole olemassa. Niin, olenhan vasta kolme ja puoli vuotta sitten sen numeron saanut ja sita menestyksekkaasti kayttanyt. Kunnes nyt huomasin, etta viimeisen palkkani verotuksessa on kaytetty emergency taxia.

Tears for Fears - Mother's Talk