Paiva alkoi kahden litran suihkugeelipullon tippumisella paahan, kun pahaa aavistamattomana lilluin kylvyssa. Pullo lensi valittomasti seinaan ja sitten sita olikin ympari kylpparia. Olisi voinut ensin ajatella. Vitutti vaan liikaa.

Kaupungilla oli aivan liikaa ihmisia (ihan kuin olisin joskus ennenkin itkenyt lauantaishoppailusta). Keskustassa paasi etenemaan uimaliikkeita tekemalla, lastenvaunujen yli hyppimalla ja tonimalla. Enka kertaakaan edes meinannut pyytaa anteeksi. Teki mieli repia ihmisten paita irti. Jonotin kassalle 15 minuuttia kahden vaatekappaleen kanssa. Joista toinen oli hieno punk-henkinen rebel-tekstinen paita veljenpojalle. Olisin ostanut itsellekin, mutta suurin koko oli 12 vuotta. Kaikki hienoimmat paidat on lahes poikkeuksetta poikien vaatteissa. Niista 14v on oikein sopiva koko, mutta harmittavan usein 12v on isoin koko. Naisten paidoista ei koskaan loyda mitaan muuta paallekelpaavaa kuin yksivarisia t-paitoja. Se toinen vaatekappale oli rintsikat, jotka paljastui liian pieniksi (juu, ei kiihottanut jonottaa sovitukseen puolta tuntia). Tama puolestaan aiheutti valittoman "jihaa, olen raskaana" -ajatuksen.

En muuten ole. Mika sinallaan on kiva, mutta miksi, oi miksi, NE aina tulee naiden vatsakipujen saattelemana. Kun oikeasti tuntuu, etta ei selvia. Ja jos sarkylaakkeet ottaa liian ennen, ne ei auta. Jos liian myohaan, niin sittenkin karsitaan. En oikein ole vielakaan oppinut ajoittamaan niiden ottoa oikeaan aikaan. Ehka kerran vuodessa sellainenkin sattuma tapahtuu.

19.11. AS Roma - Catania. Yksin. Eipa loppujen lopuksi yllattanyt. En mina siella kylla ketaan tarvikaan. Manchester-Rooma-Manchester- lento £52. Olisi voinut olla enemmankin. Jet2 :tuoppi:

Pian on taas maanantai. Paska.

Loppukevennykseksi voisin vaikka todeta, etta Ihan Kiva on, yllaripyllari, lopultakin osastossa "kivaa oli niin kauan kun sita kesti". Olen myos sekoillut parin viimeisen paivan aikana tapahtuman johdosta nolon paljon. Onneksi moni ei tieda. Havettaa muutenkin.

Sittenkin viela kerron, milla hakusanoilla blogiini on eksytty syyskuun aikana:

Pestava erillaan En oikein tieda naista asioista. Mutta mustat ja valkoiset voi ihan hyvin pesta yhdessa, koska niita ei ole koskaan tarpeeksi koneellista varten. Itseasiassa, kaiken variset voi pesta yhdessa.

Pornokingi Olet oikeassa paikassa, eskoseni.

Ei millaan pahalla Ei taalta irtoa hyvallakaan.

Hanta kylma maa Tata en ihan hiffannut.

Royn kanssa alpeille t-paita Tama kiinnostaa minuakin. Kertokaa toki jos tallaisia on saatavilla.

Seksia Jos olet taysi-ikainen, niin ehka kannattaisi yrittaa lihatiskilta.

Tottuu No tottuu, tottuu. Ihan varmasti. Myos siihen etta korva on lukossa koko ajan.

Bruce Springsteen - Incident On 57th Street