Kyllapa taas jurppii.

Elainten suoranaista kiusaamista ja taysin luonnotonta kohtelua pitaisi kai pitaa normaalina. Joka jumalan kerta kun erehtyy esittamaan elainystavallisen mielipiteen, on auttamatta HIHHULI saatana. Kyse on nyt tasta. (Ei ole mitaan kuvotusraakkaysta. Ainoastaan vahan (ihmis)verta, ampumista ja kuollut leijona.) Hetkonen, joku helvetin kusipaa menee samaan hakkiin leijonan kanssa (siis mita vittua leijona edes tekee HAKISSA?). Sitten kun se leijona YLLATTAEN lahentelee Kusipaata, niin ollaan itkemassa, kuinka kamala peto leijona on. Voi hellanlettas, tuliko yllatyksena, etta leijona saattaa pitaa ihmista saalinaan. Mutta niin vaan tyypit, joiden kanssa videota katselin, vaahtosivat kuorossa "kill that fucking lion!" No, hetken paasta sitte riideltiin, kuuluuko videon tapahtumissa sympatisoida leijonaa vai ihmista. Nama kaverit ovat muuten kotoisin maasta, jossa ihmisten hirttaminen julkisesti on sirkushuvia kansalle, joten heidan moraalikasityksiaan vastaan ei varmasti villielainten tunkeminen hakkeihin sodi. (Toki kerroin paatelmani myos asianomaisille kavereille.)

Tanskalainen elaintarhakin on vastenmielinen ja epailyttava (worked there, seen that), saatika sitten joku vitun iranilainen sirkus. Siis oikeastihan valtion sivistystason nakee elainsuojelulaista. Ranskaan, tuonne Euroopan kehtoon, saatiin muuten ensimmaiset elainten kohtelua saatelevat lait tuossa kuusi vuotta sitten.

Alkaa nyt kysyko, miten iranilaisen "leijonankesyttajan" tapaus on yhteydessa Ranskan elainsuojelulakiin. Minua taas vaan ottaa kuupaan niin tajuttomasti.

Ja jos haluatte oksentaa, niin etsikaa jostain ja kuunnelkaa Coldplayn riipivan hienosta kappaleesta Fix You raiskaamalla tehty versio Strachan remix. Oli kylla laatta lentaa. (Tuossa, ette kuitenkaan etsisi.)

Kai sita taas tuli tarpeeksi kiukuttua. EI HELPOTTANUT.

Jet - Are You Gonna Be My Girl