Mikahan taho maailmassa paattaa lajien luokittelusta. Haluaisin, etta Homo sapiens -lajista irrotettaisiin erinaisia ryhmia omaksi lajikseen. Mina en halua olla samaa lajia esim. grillijonotappelijoiden, turkistarhaajien, Seiskan lukijoiden, Seiskan toimittajien, Big Brotherin seuraajien, Big Brother -kilpailijoiden, (jalkapallo)huligaanien, idioottien, koiraansa keskelle kulkuvaylaa paskottavien, autokauppiaiden tai leggingsit+shortsit -yhdistelmaa kayttavien kanssa.

Arsyttaa muuten ihan tavattomasti, jos leggingsit kirjoitetaan ilman tuota vipaa geeta.

H&M on ihan varmasti turhin vaateliikeketju koskaan. Sielta ei loydy ikina mitaan muuta kuin alusvaatteita ja sukkia. Kuvittelin, etta saan 40 punnan lahjakorttini kulutettua mainittuihin vaatekappaleisiin. Hohoo, sukat oli kaikki mustia ja alusvaatteet puuterinvarisia. En keksi yhtakkia montaa oksettavampaa asiaa kuin puuterinvariset alusvaatteet. Lahjakortti oli joka tapauksessa kulutettava, joten nyt minulla on mm. mekko, jota en koskaan tule kayttamaan.

En ymmarra ihmisia, jotka jaksavat penkoa aletankoja. Alevaatteet on lahes aina heitetty tangoille ilman mitaan logiikkaa. Usein ei edes kokojen mukaan jarjestettyna. Mutta sinallaan oli ihan leppoisaa shoppailua, kun siella ei-alepaassa ei juurikaan ollut ihmisia.

Kasabianin Top 5: Club Foot, Empire, Processed Beats, Shoot the Runner, Running Battle

Interpol - Precipitate