Muutama paiva taaksepain runnoin vanupuikon korvaan ilmeisesti vahan liian syvalle, koska se teki aika kipeaa. Eilinen meni sarkylaakkeiden voimalla ja nukahdin viisi tuntia sitten kuuden tunnin sangyssa pyoriskelyn jalkeen lievan paracetamol-yliannostuksen ansiosta. Herasin juuri. Korvassa tuntuu lahinna silta kuin mattoveitsella viilleltaisiin. Eika silla kuulekaan kunnolla. Vahvemmat huumeet kehiin siis.

Kesa on maailmassani niin iso asia, etta sita on pakko hehkuttaa. Tieto siita, etta se ei enaa ole kaukana, saa minut paremmalle tuulelle. Olen iloisempi, ystavallisempi ja rennompi. En kuitenkaan haluaisi ikuista kesaa, koska silloin kesan saapumisen riemua ei olisi. Sellainen kahden kuukauden hieman viileampi jakso kesien valissa olisi hyva. Eli Englannissa voitaisiin elaa touko-lokakuu uudestaan ja uudestaan, skipaten muut kuukaudet. Suomessa toukokuun puolivalista syyskuuhun.

Inhoan, en kertakaikkiaan voi sietaa, alle +15:n ja yli +25:n lampotiloja. INHOAN. Ihminen ei ole tarkoitettu elamaan sellaisissa olosuhteissa. Minulla on muuten lista paikoista, jotka lapaisevat saaseulani ymparivuotisesti. Se on lyhyt lista. Kapkaupunki on ilmastollinen ihannekaupunkini. Siella ei tarvisi jattaa valiin yhtaan kuukautta. Eika muutenkaan, kasittaakseni, mikaan paska mesta asua. Euroopassa kylat ovat joko talvella(,kevaalla ja syksylla) liian kylmia tai kesaisin liian kuumia.

Suhteeni säähän (olipas tyolasta skandittaa) on ehka hieman outo, myonnetaan. Joku kayttaisi sanaa fanaattinen. Se hallitsee mielialojani ja tekemisiani pelottavan taysivaltaisesti. 

Yolla tuli "tieto"kilpailu, jossa haettiin vihjeiden avulla kuuluisia brittijalkapalloilijoita. Siis naita puhelinsoittoihin perustuvia skeidoja, joissa vihjeet on niin helppoja, etta mummotkin tietaa. Ja juontajana on joku ylipuhelias homopoika. Kuitenkin, yksi haettu futaaja oli "1960's playboy and Northern Ireland star". Vahaisemmankin jarjenjuoksun omaava toki tajuaa, etta George Bestia halutaan, mutta se aihealue todellakin oli 'Famous British Footballers'. Britit on hyvia omimaan haluamansa irkut itselleen. Lahetin jo palautetta, jotta maailma saadaan takaisin raiteilleen.

Green Day - Nice Guys Finish Last