Nyt se tapahtui! Äitä kysyi minun miehistä! Tai oikeastaan se ilmaisi asian lauseella "sä vaan aina tuut yksin", kun isoveli kävi tyttöystävänsä, tai pitäisikö sanoa avopuolison, kanssa.
Ai mitäkö vastaisin?
"No joo, kyllä sä sitten huomaat, kun sähköpostiosoite vaihtuu yhteiseksi tai lehteen ilmestyy ilmoitus "Katso jälkiä, sanoi Puh. Kahden seuraan on liittynyt kolmas."

En kyllä ymmärrä kumpaakaan. En varsinkaan sitä, miksi jotkut hankkivat yhteisen mailiosoitteen, mutta kyllä tuo huisinhellyttava nalle puh- sitaatti syntymä/kasteilmoituksessa saa oksennusreaktion aikaan myöskin. Äiti ei oikein lämmennyt vastaukselleni, mutta isä sentään röhähti nauruun.

Iskä tuli eilen illalla kotiin sieltä sairastalosta. Se on laihtumut kamalasti ja vanhentunut ainakin 10 vuotta, ehkä jopa 15. Kun sen ensin näki, tuntui kamalan surulliselta. Mutta kyllä se taitaa olosuhteet huomioon ottaen olla ihan hyvässä vedossa. Kysyin myös teinsiskolta, siltä kun yleensä kuulee totuuden, että millainen iskä oli silloin kuukausi sitten heti leikkauksen jälkeen. "No sellainen vihannes."

Weezer - Let's Sew Our Pants Together