Ansaitsisin oikeastaan diplomin. Olin nimittain kaupungilla lauantaina (!) joulukuussa(!!). Enka seonnut. En edes hermostunut enka kiukutellut. Nyt on jo 3/11 joululahjaa ostettuna. Ei enaa montaa lauantaita ja kaikki on kasassa.

(VIHAAN JOULUA.) Seka itseani, kun en pysty sosiaaliseen paineen alla olla ostamatta joululahjoja. Nytkin lahjottavien maara on karsittu aivan minimiin ja siltikin noin saatanan monta.

Olen paattanyt olla jalkapallon MM-kisoissa ensisijaisesti Portugalin huorausveneessa, koska valtaosa nayttaa inhoavan Portugalia. FutisForuminkin inhokkigallupia Portugali johtaa ylivoimaisesti. Ihan sitten vaikka vittuillakseni alan tykata Portugalista. Onhan tassa viela puoli vuotta aikaa opetella niita rakastamaan. Vaikeaa se tulee olemaan, mutta yritan. Pitaa vain lesboilla huolella. (EHHEHHEE, ymmarsihan kaikki tuon lesboilupointin??)

Jalkapallon MM-kisojen 2010 Suosikkini Top 5: Portugali, Kamerun, Norsunluurannikko, Uruguay, Paraguay

Jalkapallon MM-kisojen 2010 Inhokkini Top 5: Japani, USA, Etela-Korea, Australia, Ranska

En ole koskaan ollut mikaan aasialaisfani ja Australiaa aloin syysta, jota en muista, allota viime MM-kisoissa. Jenkit mukana stereotypisena inhoamiskohteena. Ranska, Brasilia ja Saksa ovat aina olleet inhokkejani, mutta listalle ei kaikki millaan mahdu.

The Killersin Top 5: Somebody Told Me, Mr. Brightside, All These Things That I've Done, Read My Mind, This River Is Wild

En tieda, olenko koskaan maininnut, mutta varmuuden vuoksi mainitsen nyt: Eddie Vedderilla voi olla maailman ihanin aani. Ennen se olisi ollut Chris Cornell, mutta miehen mentya aanittamaan levyllisen paskaa, joudun heivaamaan Chrisin ns. hiuksista vittuun. Joka ikinen kerta kun kuulen Soundgardenin tai Audioslaven tuotantoa, mieleeni tulee vain Cornell huojumassa jonkun klubin tuolilla rnb:n tahtiin. VIelakin vaikea uskoa todeksi :(

Pearl Jam - Got Some